Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Zorg voor een goed verzorgde huid op vakantie!

Ben je van plan om binnenkort lekker een weekje naar het buitenland te gaan? Lekker in de zon liggen aan het strand, een goed boek erbij en optimaal ontspannen. Wel is het belangrijk dat je genoeg aandacht besteed aan de verzorging van je lichaam. Ga je bijvoorbeeld naar een land zoals Griekenland? Grote kans dat je je dan vergist in de temperatuur en droogheid van de lucht. Daarnaast kunnen vliegtuigen, zon, zee en airco een aanslag plegen op de vochtbalans van je huid. Dit kan ervoor zorgen dat je huid geïrriteerd raakt en er onrustig uit ziet. Hoe kun je je huid het beste verzorgen als je op vakantie bent? Lees hier tips die jij mee kunt nemen naar jouw zonbestemming!

Houd je huid vochtig

Griekenland, Italië en Spanje zijn allemaal landen waar de lucht een stuk droger kan zijn. Dit kun je voornamelijk merken in de zomer. In combinatie met de wisselende temperaturen in het vliegtuig kan dat ervoor zorgen dat je huid sneller vocht verliest. De huid kan hierdoor droog aanvoelen en dit kan al snel zorgen voor verschillende irritaties. Je kunt het beste je huid tijdens de reis goed vochtig houden. Dit doe je bijvoorbeeld met een waterspray. Preventief te werk gaan werkt in de meeste gevallen een stuk beter. Je kunt dit met de rijke crème van La Roche-Posay eenvoudig doen. 

Zo bestel je gemakkelijk een moisturizer online. Ideaal! Hiermee voorkom je vochtverlies. Daarnaast houdt het de huid goed vochtig en is het ideaal om mee te nemen in je koffer. Een goede moisturizer van La Roche-Posay bevat ook meerdere vitamines, die worden opgenomen door de huid. Dit betekent dat de crème ook zonschade kan voorkomen, je kunt het daarom ideaal gebruiken als after sun middel. Perfect voor na een lange dag aan het strand!

Foto van Sean Oulashin via Unsplash

Maak je huid goed schoon

Je moet natuurlijk iedere dag goed je lichaam schoonhouden, en dit is extra belangrijk op vakantie. Doordat je verschillende producten gebruikt op vakantie tegen vochtverlies, kan het zijn dat dit op de huid blijft zitten na het douchen. Het is van belang dat je de huid goed reinigt en je kunt dit het beste doen met een kwalitatieve scrub, waarmee je je huid gemakkelijk goed schoon krijgt.

Foto van Mike Cox via Unsplash

Last van acne?

Heb je last van acne? Dan kan een droge huid schadelijk zijn en is dit vooral gevaarlijk op vakantie. Met de Effaclar H van La Roche-Posay, kun je ervoor zorgen dat je hier minder last van krijgt. Het is een intensieve hydraterende crème voor de huid die gevoelig is geworden door uitdrogende huidverzorging. Bij het behandelen van acne kan het zijn dat je huid droog aanvoelt en je wilt dit op vakantie voorkomen. Zorg er daarom voor dat je de Effaclar H van La Roche-Posay in je koffer hebt. Heb je toch irritaties aan je huid? Kies dan voor Lipikar en kun je met dit product voorkomen dat je wilt krabben. Door te krabben aan de huid, kun je zorgen voor meer irritaties.

Foto van Stanley Dai via Unsplash

Verzorg jij je huid goed op reis?

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

9

Lodges en Provence

Familie Hernaus, 4 januari 2017

Goed onderhouden!

Mooie en verzorgde Lodge. Park is goed georganiseerd en wordt goed onderhouden. De lodge zelf is ruim en praktisch opgezet. Daarnaast is de staanplaats groot waardoor je niet bij de buren op schoot zit. Voor ons een prima locatie. Zwembad en restaurant zijn top. Verder is er veel te zien en te ondernemen in de directe omgeving zoals Grignan, Valreas, Fietsen, te veel om op te noemen.

Bezocht Lodges en Provence in september 2016 met partner.

Bestemming bekijken

Charme & Quality