Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Zo zorg jij dat je altijd online kunt zijn in het buitenland

Nu de grenzen weer open zijn gegaan, kunnen we weer mooie reizen gaan maken in het buitenland. Om de perfecte vakantie te hebben, zul je een paar kleine dingen moeten regelen. Een van deze dingen is goed internet. Met een goede internetverbinding kun je altijd je GPS gebruiken, eenvoudig je volgende onderkomen boeken, even extra geld overmaken naar je rekening enzovoort. Vroeger moest je voor ieder land waar je reisde, een simkaart zien te regelen. Dat kon heel veel tijd in beslag nemen en bovendien betaalde je je vaak een ongeluk. Tegenwoordig kan dit allemaal heel veel eenvoudiger, goedkoper en sneller geregeld worden. Wij laten je graag zien hoe jij kunt zorgen dat je in het buitenland nooit meer zonder internet hoeft te zitten. Lees zeker even mee!

Internet in alle hoeken van de Europese Unie

Wanneer je besluit om in Europa op vakantie te gaan, kun je kiezen voor een prepaid data simkaart Europa. In tegensteling tot wat je misschien verwacht, is dit een elektronische simkaart, een zogenaamde esim. Een esim kun je op je telefoon programmeren. Op de nieuwste iPhones kun je zelfs twee keer een esim activeren wanneer je dat wilt. Het voordeel van een esim is dat je niet meer naar de winkel hoeft om een simkaart aan te vragen. Dat maakt het regelen van internet in het buitenland een fluitje van een cent. Je kunt dit gewoon thuis op je computer regelen. Je krijgt vervolgens een QR-code en wanneer je deze scant, kun je het internet op. Je kunt met je esim gewoon gebruik blijven maken van je eigen telefoonnummer en je kunt dus ook inkomende oproepen beantwoorden. Je WhatsApp blijft ook hetzelfde, dus je hoeft geen bericht meer te missen. 

Foto via Unsplash

Buiten Europa op vakantie

Als je buiten Europa op vakantie gaat, dan kun je een esim activeren voor het land waar je naartoe gaat, bijvoorbeeld Honduras. Je kunt op de site Holafly aangeven hoeveel data je wilt gaan gebruiken gedurende hoeveel dagen. Je kunt ook kiezen voor onbeperkte data. In dat geval hoef je nooit bang te zijn dat je zonder internet komt te zitten. Ben je eenmaal op de plaats van bestemming, dan zal je telefoon automatisch het netwerk kiezen dat de beste internetverbinding biedt. Zo weet je zeker dat je altijd gebruik kunt maken van de beste kwaliteit die het land te bieden heeft. 

Foto via Unsplash

Minder kosten, meer plezier

Heb jij je koffers al gepakt? Vergeet dan niet om nog even naar de site Holafly.com te surfen om daar je internet te regelen. Met een paar klikken op de muis verzeker jij jezelf van goed internet waar je ook gaat. Je kiest voor een vast bedrag, dus je wordt niet verrast door kosten die je buiten je bundel hebt gemaakt. Zo kun jij je volledig op je vakantie richten. 

Heb jij je internet goed geregeld op vakantie?

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

9

Mas de Torreilles

Familie Coenraats, 4 januari 2017

Heel persoonlijk

Geen hele grote accomodatie, daardoor heel persoonlijk. Vriendelijk personeel. Mooie huisjes. Goed verzorgd. Het strand is dichtbij maar verder moet je wel de auto pakken om leuke steden en markten te zien.

Bezocht Mas de Torreilles in oktober 2016 met partner.

Bestemming bekijken

Charme & Quality