Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Waarom boeken bij Charme & Quality?

Charme & Quality is in 2011 gestart. Zelf waren wij op zoek naar de charme tijdens de vakanties, want die mistten wij. Uiteindelijk hebben wij een plan gemaakt en opgericht om onze krachten te bundelen en allerlei kleine en mooie adresjes in Zuid-Europa te verzamelen. Op Charme & Quality heb je keuze uit de mooiste agriturismo’s, kleinschalige vakantieparken, villa’s en vakantiehuizen. De keuze is reuze! Charme & Quality zorgt ervoor dat het gehele plaatje van jouw vakantie klopt. Denk hierbij aan de karakteristieke uitstralingen, de sfeer, de ligging, authenticiteit en culinair genot. Denk jij hetzelfde als Charme & Quality, dan hebben wij hier een hartstikke leuk aanbod aan vakantiebestemmingen! Ben jij juist benieuwd naar meer informatie voordat je gaat boeken? Lees dan gezellig mee!

Het aanbod

Charme & Quality heeft met grote zorg bestemmingen in Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en Oostenrijk geselecteerd. Hiernaast vragen wij ons bij elke bestemming af: is dit vakantiepark karakteristiek voor de regio? Ligt deze agriturismo in een bijzondere en rustige omgeving? Voldoet het aan de criteria als kleinschaligheid en authenticiteit? Hiernaast letten we ook op zaken als kindvriendelijkheid, gastvrijheid en culinaire tradities. Het volledige plaatje moet kloppen om een perfecte vakantie voor jou en het gezin te leveren!

duurzame vakantie

De meeslepende blogs

Bij Charme & Quality schrijven wij eens per maand blogs met allerlei leuke tips, inspiratie en weetjes. Op deze manier willen wij het unieke van een bestemming, plaats of verblijf naar voren halen. Hier kan je alle leuke blogs zien!

Ben jij al overgehaald om bij Charme & Quality te gaan boeken voor komende zomer?

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Charme & Quality