Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Een villa huren met privé-zwembad? Doen!

Een weekje vrij en wat tijd voor ontspanning? Waar kunt je nou beter genieten van je vakantie dan in een luxe accommodatie, zonder last te hebben van medevakantiegangers!
Een villa huren met een privézwembad is de perfecte vakantie als je toe bent aan even goed tot rust komen. Veel van de villa’s in ons aanbod staan op vakantieparken, waar ook andere mobilhomes verhuurd worden, je staat dus tussen de vakantiegangers, maar hebt toch je eigen plekje. Er zijn veel verschillende soorten villa’s met allemaal een eigen karakter, dus je kan kiezen naar een villa die aansluit bij je eigen wensen op een bestemming waar jij je fijn bij voelt!

Resort las Mayoralas in Andalusië

Resort Mayoralas is een prachtig resort waar je kunt genieten van je eigen vakantiebungalow met tuin, ligbedden en privézwembad. Je hebt ook een prachtig uitzicht over de vallei en de omringde bergen. Je waant je hier in een Andalusisch sprookje!

img_0195

La Prade in Les Landes

Achter de duinen van de Atlantische Oceaan ligt Villapark Club Royal La Prade. Een vakantiepark met vier verzorgde villa’s. Het park is onderverdeeld in meerdere wijken. Zo liggen de meeste villa’s in de wijk La Prade, maar eventueel ook in Aquitaine of Océan 17. Een villa hier betekent voor jou luxe en comfort. Je hebt een eigen villa met privézwembad en zonneterras op een prachtig verzorgd park met allerlei voorzieningen!

img_0196

Residence de Fontanelles in de Vendee

Résidence de Fontenelles gelegen aan de zuidkant van de Vendée ligt op slechts 9 km van het strand en is puur genieten van natuur, luxe en comfort. Dit luxe vakantiepark met verwarmd zwembad ligt aan de rand van een 18-holes golfbaan. Een bijzondere plek dus! De buitengewoon comfortabele accommodaties liggen verspreid op het terrein en beschikken allen over een mooi balkon of terras waar je perfect kunt genieten van de zwoele zomerse avonden vlakbij de Franse kust.

img_0197

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Charme & Quality