Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantiehuis aan het Comomeer met zwembad!

Een mooie locatie in Italië is het Comomeer. De prachtige omgeving van het Comomeer biedt een veelvuldig aanbod aan activiteiten, mooie campings en ook agriturismo’s. Het meer ligt in het Noord-Oosten van Italië, dichtbij de Zwitserse grens. Niet ver van het Gardameer, maar toch is het een stuk mindere toeristische trekpleister, zeker als je kiest voor het noorden van het meer. In deze blog deel ik een aantal vakantiehuizen aan het Comomeer met zwembad. Even afkoelen, lekker zonnen met een boekje of een middagje zwemmen, een zwembad is dus zeker van toegevoegde waarde!

Residence Oasi dei Celti

Wat een prachtige plek is dit! Deze residence ligt direct aan het Comomeer, op aflopende terrassen zodat iedereen kan genieten van het prachtige uitzicht over het meer en de omringende Alpen.
Residence Oasi dei Celti ligt aan de bosrijke oostkant van het Comomeer. De Kelten waren de eerste bewoners van deze prachtige omgeving, vandaar de naam ‘Oase van de Kelten’. En een kleine oase mag deze residence zich met recht noemen!

Residence Oasi del Viandante

Een nieuwe residence met zwembad op slechts 1,5 km van het strand van het Comomeer. Met overal een panoramisch uitzicht over het prachtige meer en de Alpen. Voorzien van alle gemakken, zoals een restaurant en zwembad met kinderbad. Niet alleen volwassenen, ook (heel jonge) kinderen hebben hier de tijd van hun leven!


Residence de Azalee

Appartementencomplex Le Azalee is een werkelijk prachtig appartement gelegen op minder dan 1 km van de oever van het Comomeer. Ieder appartement geeft je een verbluffend uitzicht over dit prachtige stuk Italië. Aan werkelijk alles is gedacht in je ruime 4, 6 of 8 persoonsvakantiewoning. Het appartement bied je 2 mooie slaapkamers en een terras of balkon.

Ben je deze zomer van plan om het Comomeer te bezoeken? Misschien is een vakantiewoning ook iets voor jou!

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Charme & Quality