Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Villa Toscane

Rust, ruimte en een prachtig zwembad!

Als je echt luxe op vakantie wilt, dan moet je kiezen voor een villa. Waar moet je zijn voor een heerlijk, warme bestemming in een villa? Dat is in Italië! Of nog beter: in Toscane. Italië is al jaren één van de favoriete vakantielanden onder de Nederlanders. Het heerlijke weer, de cultuur die overal vanaf straalt, maar nog beter: het heerlijke eten en de heerlijke wijnen! En dat vind je allemaal terug in de prachtige streek Toscane! Een favoriete streek, zelfs bij Italianen zelf. Stel je eens voor: een luxe villa midden in het landelijke Toscane. Heerlijk met je Vespa toeren over de landwegen. Vervolgens ’s avonds van de luxe van een eigen zwembad, een grote keuken en meerdere slaapkamers en badkamers.

Villa Toscane; daar moet je zijn!

Er is één streek die in Italië wereldberoemd is en die elk jaar weer bezocht wordt door mensen uit de hele wereld: het magische Toscane. Toscane is dé streek in Italië waar je de landelijke agriturismo’s vindt en waar een vakantievilla is betoverd door het prachtige uitzicht. Een villa Toscane maakt de ideale vakantie! Genieten van het prachtige Toscaanse landschap, oneindige wijnvelden, olijfbomen en de prachtige Toscaanse kust! En daarnaast natuurlijk de prachtige steden als Florence en Pisa: Toscane heeft het allemaal.

Een villa in Toscane is een ideale accommodatie. Als je ervoor kiest om met een stel vrienden of met de hele familie een vakantie door te brengen in Toscane, is een villa geweldig. Geniet van alle ruimte die je hebt en met niemand hoeft te delen. Plus een compleet ingerichte keuken, meerdere badkamers en slaapkamers: er is plek voor iedereen. Maar misschien wel het allerbeste aan een villa is het eigen zwembad. Een zwembad met een aantal ligstoelen waar je op de zwoele Italiaanse zomeravonden met een lekker wijntje kunt genieten.

Ben je benieuwd waar alle villa’s in Toscane te vinden zijn? Bekijk dan ons aanbod!

Charme & Quality