Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Villa Italië

Als je echt luxe op vakantie wilt, dan moet je kiezen voor een villa. Waar moet je zijn voor een heerlijk, warme bestemming in een villa? Dat is in Zuid-Europa! Nog duidelijker, dat is in Italië. Italië is al jaren één van de favoriete vakantielanden onder de Nederlanders. Het heerlijke weer, de cultuur die overal vanaf straalt, maar nog beter: het heerlijke eten en de heerlijke wijnen! De Italiaanse keuken is onder velen een groot favoriet en de wijnen zijn wereldwijd bekend. Hoe lekker is het dan om een vakantie in een villa in Italië door te brengen? Het genieten van de luxe van een eigen zwembad, een grote keuken en meerdere slaapkamers en badkamers.

Villa Italië; waar moet je zijn?

Er is één streek die in Italië wereldberoemd is en die elk jaar weer bezocht wordt door mensen uit de hele wereld: het magische Toscane. Toscane is dé streek in Italië waar je de landelijke agriturismo’s vindt en waar een vakantievilla is betoverd door het prachtige uitzicht. Voor een villa Italië moet je hier zijn. Maar aan de andere kant van Italië vind je Le Marche, een streek waar de natuur nog net iets ruiger is met bergen en rotsen. Ook hier vind je op lage en hoge hoogtes prachtige villa’s die uitkijken om het magische Italiaanse landschap.

Een villa in Italië is een ideale accommodatie. Als je ervoor kiest om met een stel vrienden of met de hele familie een vakantie door te brengen in Italië, is een villa Italië geweldig. Je hebt alle ruimte en alles voor jezelf. Een compleet ingerichte keuken, meerdere badkamers en slaapkamers: er is plek genoeg. Maar wat een villa vooral heel prettig maakt, is het eigen zwembad. Een zwembad met een aantal ligstoelen waar je op de zwoele Italiaanse zomeravonden met een lekker wijntje kunt genieten.

Ben je benieuwd waar alle villa’s in Italië te vinden zijn? Bekijk dan ons aanbod!

Charme & Quality