Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantievilla met zwembad

Jouw eigen plekje in Zuid-Europa mét zwembad

Op vakantie in het zuiden, dat betekent zon, lekker eten… en natuurlijk een plons in het water af en toe! Bij Charme & Quality vind je jouw ideale vakantievilla met zwembad. Of dat nou een losstaande villa met privé zwembad is, een villa op het terrein van een agriturismo of een villa op een vakantiepark. Dus kijk snel in ons aanbod wat het beste bij jou past!

Vakantievilla met zwembad op een vakantiepark

Als je kiest voor een villa op een vakantiepark heb je de privacy van een eigen villa, en toch alle gezelligheid en faciliteiten van het vakantiepark. Dit kan een groot park zijn, maar ook een kleinschalig vakantiepark of een agriturismo. Een agriturismo is een (voormalige) boerderij waar de eigenaar ook bed & breakfast aanbiedt voor (extra) inkomsten. Ideaal, want zo leer je de omgeving en de cultuur echt kennen.

Een eigen vakantievilla met zwembad

Heb je liever echt je eigen plekje op vakantie? Dat kan ook! Kies dan voor de losstaande villa’s met privé zwembad van Charme & Quality. Dat betekent genieten in alle rust midden in de natuur.

Zuid-Europa

Charme & Quality biedt vakantievilla’s met zwembad aan in Italië, Frankrijk, Portugal, Spanje én Oostenrijk. Zo kun je kiezen welke omgeving jij het liefst gaat ontdekken vanuit jouw vakantiehuisje. Worden het de heuvels van Toscane of toch de zandstranden van Zuid-Spanje?

Charme & Quality