Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantie Italië

Italië, het perfecte vakantieland voor jong en oud!

Op vakantie in Italië? Het land van de pasta, de pizza en de rode wijn. Italië staat nog steeds bekend als een van de favoriete vakantiebestemmingen van menig Nederlander. De Italianen weten hun vita daadwerkelijk bella te maken. Met allereerst natuurlijk de Italiaanse keuken. Kies uit een van de vele bestemmingen die Italië biedt. Bewonder ook de schilderachtige piazza’s waar je ’s avonds nog een wijntje kunt drinken. Wandel door de prachtige landschappen en beleef de vele activiteiten. Een vakantie in Italië is een echte must-do!

Vakantie Italië: La Bella Vita

Naast haar wereldberoemde keuken, staat een vakantie in Italië ook bekend om alle bezienswaardigheden. Ook design is voor Italianen heel erg belangrijk. De rijke historie van het land en haar prachtige architectuur zijn hier een voorbeeld van. Het maakt eigenlijk niet zo veel uit in welke regio bent, door heel Italië is deze uiterlijke schoon te bewonderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een toer op een authentieke Italiaanse scooter door Florence, of de wereldberoemde toren van Pisa?

Naast de Italiaanse cultuur, kun je ook genieten van het prachtige landschap. Verblijf in een authentieke Italiaanse agriturismo en kom helemaal tot rust. Kies voor een vakantie midden in de groene heuvels van Toscane bijvoorbeeld. Of op het prachtige Sicilië, midden in de altijd warme middellandse zee. De Middellandse Zee is trouwens vanaf bijna iedere Italiaanse bestemming goed te bereiken.

Een vakantie in Italië zit bij de Nederlanders in het hart. Net als Italianen kunnen wij echt genieten van de heerlijke temperaturen en de altijd strak blauwe Italiaanse lucht. Daarnaast is Italië voor iedere soort vakantie de perfecte bestemming!  Sportief, relaxed, aan zee of in de stad! Op deze website vind je vele verschillende accommodaties in het Italiaanse land: voor elk wat wils. Of je nou een echte kampeerder bent of liever gaat voor een luxe villa; het kan allemaal!

Charme & Quality