Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantie Bloemenriviera

Bekend om haar bloementeelt

Vakantie Bloemenriviera; één van de mooiste kustlijnen van Italië! Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij bieden een ruim aanbod aan vakantiehuizen in dit beeldschone gebied. Met een perfecte ligging aan zee geeft dit gebied jou de ideale zon-, zee- en strandvakantie. Dit gebied straat kleur uit en bestaat uit veel mooie kustplaatsjes. Van strandwandelingen tot Italiaanse gerechten. Vind nu jouw vakantiehuis of vakantiepark in de Bloemenrivièra op Charme & Quality!

Vakantie Bloemenriviera: Cultuur

Naast de welbekende Italiaanse keuken, biedt het land ook ontzettend veel cultuur. Zo ook in de Bloemenrivièra. Maak vanuit je vakantiehuis uitstapjes naar kustplaatsjes, zoals Genua. In Genua vind je marmeren paleizen wat je terugbrengt in de tijd. Het plaatsje Albenga heeft een mooie middeleeuws centrum dat nog goed intact gehouden is. In de omgeving kun je ook olijf- en citroenboomgaarden bezoeken en lokale producten kopen om een stukje Italië mee naar Nederland te nemen.

Lekker eten hoort er natuurlijk ook bij. Specialiteiten zoals pesto en focaccia komen hier uit de omgeving vandaan en zijn dus ook veel te vinden in de keukens in de Bloemenrivièra. Er wordt ook veel gekookt met verse kruiden en groentes. Een must-try zijn gevulden groentes en hartige taarten, die je bijna nergens zo lekker krijgt! In lokaal desserts wordt veel met vers verbouwd fruit gecombineerd.

Na leuke plaatsjes te hebben bezocht in de Bloemenrivièra is het heerlijk thuiskomen in onze comfortabele vakantiewoningen. Drink lekker een wit wijntje uit Cinque Terre of een glaasje van de Rossese di Dolceacqua op je eigen terras. Wij bedienen huizen van gerenoveerde vila’s tot moderne vakantiehuizen. Kies uit huizen tussen olijfbomen, met zwembaden, uitzicht op zee of met minigolfbaan. Van authentiek tot luxe, voor elke smaak is er wel een ideaal vakantiehuis! Boek hem nu bij Charme & Quality!

Charme & Quality