Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Luxe villa huren

Kom tot rust in Zuid-Europa

Wil je voor je vakantie een luxe villa huren? Dan ben je bij Charme & Quality aan het goede adres! In ons aanbod hebben wij zowel vrijstaande villa’s als woningen op verschillende vakantieparken en resorts in Europa. Dus of je nou voor volledige rust en privacy gaat of voor gezelligheid en alle faciliteiten van een park, voor iedereen zit er wel wat bij

Luxe villa huren in Italië, Frankrijk, Portugal of Spanje

Een luxe villa huren kan bij Charme & Quality op verschillende topbestemmingen in Europa. In Italië zijn vooral de wat kleinere agriturismo’s en vakantieparken te vinden. Zo geniet je echt van La vita bella en leer je de Italiaanse cultuur kennen. In Frankrijk zijn er verschillende uiteenlopende bestemmingen met villa’s, van kleinschalige vakantieparken tot wat grotere resorts aan de Côte d’Azur. Ook in Portugal zijn voornamelijk de luxe resorts te vinden. Het aanbod in Spanje gaat van luxe vakantiepark tot kleinschalige authentieke vakantiehuisjes. Kijk dus snel in het aanbod wat het beste bij jou past!

Voordelig een luxe villa huren

Bij Charme & Quality kan je ook voordelig een luxe villa huren. Kijk daarvoor eens op onze Last minute pagina. Voor je het weet lig je op een bedje aan het zwembad lekker een boek te lezen!

Charme & Quality