Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Camping Toscane

Helemaal fan van het zuiden, en ben je voor deze zomer op zoek naar de camping in Italië? Charme en Quality heeft een goede selectie gemaakt van Toscaanse campings: deze bieden de luxe die je van ons gewend bent, maar ook de sfeer die er op elke camping hangt.

Camping Toscane

Toscane is een regio met veel kenmerken.Een grote groep toeristen trekt hier jaarlijks heen voor de prachtige architectuur in steden als Pisa en Florenec. Anderen komen voor de heerlijke Toscaanse keuken of de prachtige Toscaanse kust. Een laatste groep wil vooral genieten van de groene heuvels, de wijn en de prachtige olijfbomen.

In Toscane zijn er enkele veel kampeergelegenheden, en op Charme en Quality vind je de meest luxe die we voor jou hebben geselecteerd. Dat betekent dat we in het bijzonder aandacht hebben besteed aan campings onder de noemer “glamping”, het glamorous kamperen. Maar ook andere charmante campings hebben een plekje in ons hart!

Toscane

Zoals hierboven gezegd, er zijn wel duizend redenen om in Toscane op vakantie te gaan. Denk aan bekende steden zoals Pisa en Florence, waar je goed kunt shoppen, terrassen en uitgaan. Als je liever wilt relaxen, kun je naar de Toscaanse kust gaan, of duik de heuvels in en proef een glas heerlijke Chianti!

Het typisch Italiaanse ijs is ook overal in Toscane te vinden. Zeker naar een lekker dagje strand of op het zwembad is een verfrissend ijsje een must! Ook kun je natuurlijk overal pizza en pasta bestellen. Daarnaast gaan veel mensen naar Toscane voor de rijke Italiaanse cultuur. Het werk van bekende schilders en beeldhouwers, zoals Leonarda da Vinci en Michelangelo, kun je op verschillende plekken bewonderen. Ook kun je op verschillende plekken in Toscane genieten van authentieke Italiaanse muziek.

Camping

Iedere camping Toscane op Charme en Quality zal jou de vakantie van je leven bezorgen. Ze bieden luxe huuraccommodaties, zoals tenten of mobilhomes, maar hebben ook plek voor je tent of caravan.

Geniet dus van de zomer in een van deze campings, daar zul je geen spijt van krijgen!

Pagina delen

8

Orlando in Chianti

Ilse, 12 oktober 2016

Gemoedelijke camping

Het was heel warm tijdens ons verblijf in Italië begin augustus. De ontvangst was een beetje rommelig en chaotisch maar daarna kwamen we helemaal tot rust in onze stacaravan. De plaatsen die ze hiervoor hebben uitgetrokken zijn overigens erg ruim. De camping is over het algemeen kleinschalig en gemoedelijk. Leuke steden om te bezoeken in de buurt zijn Florence, Pisa, Siena en Lucca. We hebben een geweldige vakantie gehad.

Bezocht Orlando in Chianti in augustus 2015 met partner.

Bestemming bekijken

Charme & Quality