Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Camping Italië

IJsjes en zon: kom glamperen in Italië!

Helemaal fan van het zuiden, en ben je voor deze zomer op zoek naar de camping in Italië? Charme en Quality heeft een goede selectie gemaakt van campings: deze bieden de luxe die je van ons gewend bent, maar ook de sfeer die er op elke camping hangt.

Camping in Italië

Italië is een land met veel kenmerken. Sommigen gaan hierheen voor Romeinse bouwwerken, anderen voor bijzondere kerken en weer anderen komen genieten van het Italiaanse eten of de zonnige kust. Italië grenst aan het oosten aan de Adriatische Zee, maar verder heeft het ook een Tyrreense, Ionische en Middellandse kust.

Ook in Italië zijn er heel veel kampeergelegenheden, en op Charme en Quality vind je de meest luxe die we voor jou hebben geselecteerd. Dat betekent dat we in het bijzonder aandacht hebben besteed aan campings als glamping, het glamorous kamperen.

Italië

Zoals hierboven gezegd, er zijn wel duizend redenen om in Italië op vakantie te gaan. Denk aan bekende steden zoals Rome, Toscane, Venetië en Milaan, waar je goed kunt shoppen, terrassen en uitgaan. Als je liever wilt relaxen, kun je naar een van de stranden gaan, tenzij je juist liever de bergen ingaat. Italië heeft voor iedereen iets te bieden!

Het typisch Italiaanse ijs is ook overal te vinden. Hoe zuidelijker je zit, hoe lekkerder en goedkoper dit ijs is. Ook kun je natuurlijk overal pizza en pasta bestellen. Daarnaast gaan veel mensen naar Italië voor de cultuur. Het werk van bekende schilders en beeldhouwers, zoals Leonarda da Vinci en Michelangelo, kun je op verschillende plekken bewonderen. Ook bekende muziekstukken, zoals die van Vivaldi, komen oorspronkelijk uit Italië.

Camping

Iedere camping in Italië op Charme en Quality zal jou de vakantie van je leven bezorgen. Ze bieden luxe huuraccommodaties, zoals tenten of mobilhomes, maar hebben ook plek voor je tent of caravan.

Geniet dus van de zomer in een van deze Charme & Quality campings, daar zul je geen spijt van krijgen!

Charme & Quality