Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantie vieren in Oostenrijk

Genieten in de prachtige bergen van Oostenrijk!

Van kinds af aan ging ik met mijn ouders op vakantie naar Oostenrijk naar mijn familie toe. Het land waar ik sindsdien gek op ben. De rustgevende natuur, de mentaliteit van de Oostenrijkers, maar vooral: de bergen. Als ik ergens op ben, dan zijn het wel de bergen. Hetgeen dat je helaas nergens in Nederland kunt vinden en om ze op te zoeken moet je dus echt wel op vakantie. Maar waar moet je overnachten? Van campings tot vakantieparken; Oostenrijk heeft van alles! Maar wat je vooral veel ziet zijn de pensions. In dit blog geef ik je van elk van deze een tip!

Bella  Austria

Hoog in de bergen in je tentje wakker worden, dat is toch geweldig? Al vanaf het moment dat je in de ochtend je tent openritst, de eerste zonnestralen je tegemoet komen, heb je al een fantastisch uitzicht.

Camping Bella Austria is een prachtige camping in de provincie Steiermark. Het zwembad is een prachtige plek voor de kinderen, hier vermaken ze zich de hele dag wel! En je kunt ondertussen zelf genieten van het prachtige uitzicht.

bella-austria

Voor degenen die een iets luxer verblijf willen tijdens de vakantie, is een vakantiepark ideaal. Je hebt alle faciliteiten bij de hand en je eigen huisje. Je kunt de marktjes in de buurt afstruinen voor de lekkerste lokale ingrediënten om ’s avonds in je eigen keuken een lekkere maaltijd te koken.

Alpin Chalets Schöneben

Een echte aanrader is vakantiepark Alpin Chalets Schöneben. Voor de liefhebbers kun je zelfs een vakantiehuis met sauna boeken, ideaal toch? Er is een zwembad op loopafstand, waar je lekker kunt afkoelen en prima een dag kunt besteden. Maar het charmante aan dit park is de prachtige natuur. Met de kleine stadje in de omgeving en het Durlaßboden stuwmeer liggen dichtbij.

acs

Vakantie in Oostenrijk is een perfecte combinatie van rust, natuur en cultuur! Naar wat voor accommodatie gaat jouw voorkeur naar uit?

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Charme & Quality