Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantie aan het Comomeer: 3 bestemmingen!

Het op twee na grootste meer van Italië!

Omringd door dorpen als Varenna, Bellagio en Gravedonna is het Comomeer misschien niet het eerste Italiaanse meer waaraan je denkt, maar volgens mij toch wel het mooiste! Na het Gardameer en het Laggo Maggiore is het het grooste meer in Italië, en het is zeker het allerdiepste. Op Charme & Quality vind je maar liefst drie leuke bestemmingen aan dit prachtige meer!

1. Residence Oasi dei Celti

Wanneer je aankomt in deze accommodatie voel je meteen waarom deze ‘Oase van de Kelten’ heet. Deze residentie ligt namelijk aan de bosrijke oostkant van het meer: daar waar de Kelten zich vroeger hebben gesetteld, en dat voel je! Doordat de gebouwen terrasgewijs gebouwd zijn, kan iedere bewoner genieten van het prachtige uitzicht op het meer en de Alpen. Naast ontspannen in een residence met een prachtig uitzicht, kun je hier ook genieten van het zwembad, of een frisse duik nemen in het meer vanaf het eigen kiezelstrand.

2. Residence Oasi del Viandante

Iets verder van het Comomeer, maar zeker ook de moeite waard: Residence Oasi Del Viandante. Aan de rand van het dorpje Dervio ligt deze prachtige residence. Verschillende pallazzi met ruime woningen die allen een adembenemend uitzicht hebben op het Comomeer. Hoewel je hier niet met je tenen in het meer staat, is 1,5 kilometer een afstand die goed te overbruggen is! Wie liever op de Residence blijft duikt in het ruime zwembad of krijgt een kleurtje op een van de ligstoelen. Oasi del Viandante is de plaats waar je tot rust komt!

3. Residence Le Alazee

De laatste bestemming uit dit rijtje, maar zeker niet de minste: Residence Le Alazee. Een prachtig appartementencomplex met ruime appartementen: een geschikte bestemming voor een vakantie met vrienden of familie. Net als bij de andere twee kun je hier ook weer genieten van het adembenemende plaatje van het Comomeer en de Alpen, maar dan vanuit je eigen slaapkamer of balkon!

Het Comomeer is een geschikte locatie voor ieder die houdt van rust, ruimte en een prachtig uitzicht. Daarnaast bieden de accommodaties rond het meer ook vele faciliteiten voor sportliefhebbers. Ga bijvoorbeeld eens kitesurfen op het meer, of maak een stevige bergwandeling. Een betere vakantie kan je je bijna niet wensen!

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Charme & Quality