Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Uit eten in de beste restaurants van de Ardèche

3 restaurants op een rij!

Tijdens je vakantie op zoek naar een goed restaurant kan een hele opgave zijn. Gelukkig geven wij je graag tips. Vandaag delen wij drie restaurants, gelegen in de Ardèche, waar je kunt genieten van heerlijk (Frans) eten en vaak ook mooie uitzichten.

Le Montecristo

Restaurant Le Montecristo ligt in de – waarschijnlijk – meest bekende gemeente en plaats van heel de Ardèche. Namelijk: Vallon Pont d’Arc. Veel toeristen vieren hier jaarlijks hun vakantie. Dus een restaurant in deze bekende plaats kan dan natuurlijk niet ontbreken. Restaurant Le Montecristo is gelegen op een gezellig plein in het centrum. Terwijl je geniet van het eten, kun je dus heerlijk ongegeneerd naar de mensen op straat kijken. Liever binnen zitten? Ook dat kan! De kaart is niet al te uitgebreid, maar er is genoeg keuze. Van Ardoise de Poulet grillé tot aan Tartare de Saumon. De service wordt op veel beoordelingssite als goed tot uitstekend ervaren en de prijs-kwaliteit is goed. Voor zo’n 15 à 20 euro heb je hier een hoofdgerecht.

Adres: Place Couverte, Vallon-Pont-d’Arc, Frankrijk
Website: Le Montecristo

restaurants ardèche

Les Terrasses

Restaurant Les Terrasses is gelegen in Ruoms. Tijdens het eten kun je hier genieten van een prachtig panoramisch uitzicht over de rivier de Ardèche. Werkelijk een plaatje! Je kunt hier kiezen uit een driegangenmenu of gaan voor à la carte. Voor een driegangenmenu betaal je minimaal 24 euro en maximaal 33 euro. De prijzen voor een hoofdgerecht op de kaart variëren tussen de 15 en 20 euro. De keuze is ruim en naast de kaart wordt er ook nog een dagschotel geserveerd. Het personeel is vriendelijk, maar praat vrijwel geen Engels. Juist dit geeft het naar mijn idee een charmant en traditioneel karakter.

Adres: 54, Rue des Brasserie, Ruoms, Frankrijk
Website: Les Terrasses

Le Cafe’ des Serres

Wil je de typische producten van de Ardèche proeven? Ga dan naar restaurant Le Cafe’ des Serres in Antraigues-sur-Volane. Met een uitzicht op de prachtige heuvels, kan je hier genieten van echte ‘Ardechoise’ gerechten. Daarnaast wordt er ook mediterraans en vegetarisch gekookt. Je krijgt hier waar voor je geld, want je krijgt een bord vol. Van lekkere aperitiefhapjes en heerlijke wijnen tot aan salades en vleesgerechten. Ook hier betaal je zo’n 15 à 20 euro voor een gerecht!

Adres: 115 Chemin des MuletiersAntraigues-sur-Vol, Frankrijk 

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Charme & Quality