Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Trouwen in romantisch Italië? 5 locatietips

Heb je altijd al gedroomd van een sprookjeshuwelijk in Italië? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen! De prachtige natuurlandschappen, historische steden, kleine dorpjes en witte stranden vormen een uitstekend decor voor de mooiste dag van je leven. Met z’n tweeën of juist met de hele familie kun je een villa huren Italië in de buurt van jouw trouwlocatie en vanuit daar de meest mooie plekken ontdekken. Maar welke locaties de mooiste zijn om te trouwen in romantisch Italië? De top 5!

Venetië

Venetië is de stad van het water en daarom één van de populairste trouwlocaties in Italië. En dat is niet zo gek, want met het historische centrum, de grachtjes en de gondels straalt het een en al romantiek uit. Met je trouwjurk in een gondel op weg naar de kerk, lijkt je dat niet geweldig?

landscape photo of a Venice canal
Foto van Kit Suman via Unsplash

Rome

Nog zo’n populaire bestemming is natuurlijk Rome. Wil je je bruiloft vieren in een wereldstad, dan moet je hier zijn. Er zijn prachtige locaties waar je kunt trouwen in Rome en ook voor de trouwfoto’s is de stad een mooi decor. Wat dacht je van een fotoshoot met de Trevifontein of het Colosseum op de achtergrond? Tip: huur een vakantiehuis met zwembad in de buurt, om lekker af te koelen na een warme trouwdag.

Capri

Capri is een prachtige plek in Italië met mooie stranden, witte huizen en middeleeuwse straatjes. Het uitzicht op de azuurblauwe zee maakt het plaatje helemaal af: een perfecte plek om het jawoord te geven aan de liefde van je leven.

white and brown boat on body of water near city buildings during daytime
Foto van Julia Worthington via Unsplash

Portofino

Portofino is een kleurrijk vissersdorpje dat tegen de bergen ligt en aan een blauwe zee. Een mooiere omgeving kun je je niet wensen voor een bruiloft! Er is een oud klooster waar je het huwelijk kunt laten voltrekken en vieren. Het is alleen te voet of met een veerboot te bereiken, waardoor het er vrij rustig is. Het klooster en het kleine strandje ervoor vormen bovendien een ideale setting voor de trouwfoto’s.

Ostuni

Helemaal in het wit trouwen doe je in de stad Ostuni. Deze stad, die zich bevindt in de hak van de Italiaanse laars, bestaat louter uit witte huizen en vormt daarmee een geweldig trouwdecor. Het historische centrum bestaat uit mooie pleinen, indrukwekkende kerken en gezellige terrasjes. Bovendien maakt het groen rondom de stad het plaatje helemaal af.

photo of white concrete building
Foto van Daniel Corneschi via Unsplash

Zou jij willen trouwen in romantisch Italië?

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

10

Borgo delle More

Familie Vergeest, 22 mei 2019

Prachtige vakantie gehad

Ervaring

Het is een supermooi kleinschalig complex in een prachtige omgeving. Heel veel mooie stadjes in de buurt, dicht bij meer van Trasimeno en heerlijk rustig

Tips in de omgeving

prachtige stadjes in de buurt en meer van Trasimeno

Bezocht Borgo delle More in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Charme & Quality