Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Top blogs van 2016!

Morgen gaan we een nieuw jaar in; maar niet voordat we jullie de top blogs van 2016 laten weten. We hebben in november onze nieuwe website mogen lanceren met een actief blog. Daar willen we graag even bij stil staan!

1  Agriturismo aan de Toscaanse kust

De Toscaanse kust is een prachtige bestemming om te bezoeken, in dit blog geeft Milou je een aantal tips!

2  3 dingen die je moet doen in de Algarve

De Algarve in Portugal is een populaire bestemming onder Nederlandse vakantiegangers. Je vindt er zon, zee en strand! Blogger Milou is er geweest en geeft je tips over de 3 dingen die je niet kunt missen als je in de Algarve bent.

3  5 redenen voor een sportvakantie in Portugal

De natuur, het strand, de zee. Zijn dat er al 3 van de 5 redenen? Wie weet! Tamara geeft je 5 redenen voor een sportvakantie in Portugal!

4  Mmmm… Bruschetta’s & pappardelle in Toscane

Toscane is Toscane niet zonder het lekkere eten en drinken. Blogger Renée geeft je tips hoe je het zelf kunt maken en vertelt je nog meer over hoe je typisch tafelt in Toscane!

5  5x een vakantiehuis met zwembad in Italië

Een vakantie zonder een zwembad is geen vakantie! Al helemaal in Italië, want in de warme Italiaanse zon kun je soms wel wat afkoeling gebruiken. Waar kun je dan heen? Die tips geeft Milou je in dit blog.

6  3x overnachten in Umbrië

Umbrië, een nog redelijk onontdekte regio van Italië, maar niet minder mooi dan Toscane. De natuur is iets ruiger en qua vakantiegangers wat rustiger, in dit blog geeft Tessa drie tips waar je kunt verblijven tijdens je vakantie in Umbrië!

7  Roadtrip langs de Italiaanse meren

Italië heeft prachtige meren en veel ook! De meest bekendste zijn natuurlijk het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore, maar er zijn er meerdere en Milou laat je dat zien in haar blog.

8  Kanoën over de rivieren: vier tips

Hoe moet je kanoën over de rivieren? Dat weet Liz als geen ander! Lees haar vier tips in haar blog.

9  Recepten voor op de camping in Toscane

Lekker internationale recepten op de camping maken of in jouw vakantiehuisje? Bianca heeft een aantal lekker recepten voor je in petto.

10 Romantische bestemmingen in Zuid-Frankrijk

De romantiek opzoeken met je partner, dat is toch het fijnste aan een vakantie? In Zuid-Frankrijk zijn er genoeg prachtige bestemmingen en Tessa laat er twee zien je zeker een keer uit moet proberen.

Wat vond jij de leukste blog van 2016? Laat het ons weten!

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

8

Residence Conca d’Oro

Marina Kapteyn, 12 oktober 2016

Uitstekende vakantie!

We hebben prima weer gehad tijdens onze vakantie begin augustus. Het was heel zonnig en warm, de eerste week tussen de 25 en 30 graden en de tweede week tussen de 30 en 35 graden. We kwamen om 19:00 aan. Helaas had de beheerder niet veel tijd, echter de volgende ochtend wel. De veranda was heerlijk om op te verblijven. De inventaris van onze stacaravan was onder de maat. De bijbehorende camping aan het meer op 800 meter is helaas niet lopend te bereiken en daardoor slecht bereikbaar. Je moet namelijk 600 meter langs een drukke weg lopen en dan een nog drukkere weg oversteken. Gelukkig was er ook een zwembad op de camping en daar hebben we goed vertoefd. De dorpjes, het meer en haar eilandjes, de zwemgelegenheid aan het Lago Mergozzo, de kabelbanen, het wandelen in de bergen en de stad Milaan zijn echte aanraders. Onze vakantie was uitstekend! We hebben veel gedaan en gezien onder heel aangename weersomstandigheden.

Bezocht Residence Conca d’Oro in augustus 2015 met gezin.

Bestemming bekijken

Charme & Quality