Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Top blogs van 2016!

Morgen gaan we een nieuw jaar in; maar niet voordat we jullie de top blogs van 2016 laten weten. We hebben in november onze nieuwe website mogen lanceren met een actief blog. Daar willen we graag even bij stil staan!

1  Agriturismo aan de Toscaanse kust

De Toscaanse kust is een prachtige bestemming om te bezoeken, in dit blog geeft Milou je een aantal tips!

2  3 dingen die je moet doen in de Algarve

De Algarve in Portugal is een populaire bestemming onder Nederlandse vakantiegangers. Je vindt er zon, zee en strand! Blogger Milou is er geweest en geeft je tips over de 3 dingen die je niet kunt missen als je in de Algarve bent.

3  5 redenen voor een sportvakantie in Portugal

De natuur, het strand, de zee. Zijn dat er al 3 van de 5 redenen? Wie weet! Tamara geeft je 5 redenen voor een sportvakantie in Portugal!

4  Mmmm… Bruschetta’s & pappardelle in Toscane

Toscane is Toscane niet zonder het lekkere eten en drinken. Blogger Renée geeft je tips hoe je het zelf kunt maken en vertelt je nog meer over hoe je typisch tafelt in Toscane!

5  5x een vakantiehuis met zwembad in Italië

Een vakantie zonder een zwembad is geen vakantie! Al helemaal in Italië, want in de warme Italiaanse zon kun je soms wel wat afkoeling gebruiken. Waar kun je dan heen? Die tips geeft Milou je in dit blog.

6  3x overnachten in Umbrië

Umbrië, een nog redelijk onontdekte regio van Italië, maar niet minder mooi dan Toscane. De natuur is iets ruiger en qua vakantiegangers wat rustiger, in dit blog geeft Tessa drie tips waar je kunt verblijven tijdens je vakantie in Umbrië!

7  Roadtrip langs de Italiaanse meren

Italië heeft prachtige meren en veel ook! De meest bekendste zijn natuurlijk het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore, maar er zijn er meerdere en Milou laat je dat zien in haar blog.

8  Kanoën over de rivieren: vier tips

Hoe moet je kanoën over de rivieren? Dat weet Liz als geen ander! Lees haar vier tips in haar blog.

9  Recepten voor op de camping in Toscane

Lekker internationale recepten op de camping maken of in jouw vakantiehuisje? Bianca heeft een aantal lekker recepten voor je in petto.

10 Romantische bestemmingen in Zuid-Frankrijk

De romantiek opzoeken met je partner, dat is toch het fijnste aan een vakantie? In Zuid-Frankrijk zijn er genoeg prachtige bestemmingen en Tessa laat er twee zien je zeker een keer uit moet proberen.

Wat vond jij de leukste blog van 2016? Laat het ons weten!

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

8

Domaine des Roches Jaunes

Familie Broekman, 3 januari 2017

Uitzicht op zee!

Prachtig zicht op zee indien je het juiste appartement krijgt!! Veel appartementen liggen nadelig! Schaduw en geen zicht op zee, maar op het grote gebouw dat ervoor staat. Wij zaten gunstig hadden mooi zicht op zee en geen schaduw van grote gebouw.

Prachtige wandelpaden aan kust! Uitstekend restaurant op loopafstand.

Bezocht Domaine des Roches Jaunes in juli 2016 met partner.

Bestemming bekijken

Charme & Quality