Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Top 3 meest luxueuze vakantiebestemmingen

Nu de verspreiding van het coronavirus momenteel redelijk onder controle is, wordt het reizen ook steeds meer toegelaten. Het blijft natuurlijk nog allemaal wat onduidelijk en onvoorspelbaar, maar het is mogelijk om weer op vakantie te gaan. Als jij ook toe bent aan vakantie en staat te springen om je koffers te pakken, zou je onder meer aan de onderstaande luxueuze vakantiebestemmingen kunnen denken.

Griekenland

Als je lekker in Europa wilt blijven, maar toch op een luxe vakantie wilt gaan, is Griekenland een goede optie. Dit land bestaat uit allerlei eilanden die stuk voor stuk populair zijn onder de reizigers. Een daarvan is Rhodos, dat tevens het meest bezochte eiland is. Dat heeft natuurlijk een aantal redenen, zoals de idyllische dorpjes in de bergen. Ook het middeleeuwse Rhodos-Stad heeft meegeholpen aan de populariteit. Bovendien heeft Rhodos ontzettend veel zandstranden langs de oostkust, terwijl het binnenland juist woest en bebost is. Daarnaast is het eiland relatief makkelijk bereikbaar, terwijl het klimaat aangenaam is. Dit alles zorgt ervoor dat Rhodos erg populair is onder de toeristen. Je kunt er dus voor kiezen om een vakantie naar Rhodos te boeken, maar je zou ook aan andere eilanden als Corfu en Chios kunnen denken.

Luxueuze vakantiebestemmingen - charmequality.nl

Foto van Dimhou via Pixabay

Monaco

Monaco is natuurlijk een dwergstaat in Europa in het zuidoosten van Frankrijk. Het vorstendom ligt aan de Middellandse Zee en heeft een oppervlakte van slechts 2,03 vierkante kilometer. Na Vaticaanstad is Monaco dan ook het kleinste land ter wereld. Nog een leuk feitje over het land: er wonen meer buitenlanders dan Monegasken. Maar, Monaco is ook zeker een mooi land om naar toe te gaan als je luxe op vakantie wilt. Sterker nog, het is dé bestemming voor een high end vakantie in Europa. Op loopafstand van de prachtige hotels vind je het wereldberoemde casino Monte Carlo. Uiteraard ga je in een limousine met privé chauffeur hiernaartoe, want waarom zou je lopen als je ook in stijl kunt gaan? Mooie auto’s vind je overigens overal in Monaco, denk bijvoorbeeld aan modellen van Aston Martin en Bentley. Deze luxe voertuigen rijden over het circuit waar Max Verstappen in zijn Formule 1 bolide ook eens per jaar scheurt.

Luxueuze vakantiebestemmingen - charmequality.nl

Foto van 12019 via Pixabay

Egypte

Op vakantie naar Egypte, dat staat bij veel mensen op de bucketlist. De indrukwekkende piramiden van Gizeh moet je natuurlijk een keer hebben gezien, net zoals de oase Siwa. Of wat dacht je van het Dal der Koningen? Dit ligt op de westoever van Luxor, waar je ook bijvoorbeeld de tempel van Hatsjepsoet vindt. Bovendien vind je in deze regio veel prachtige en luxe resorts waar je heerlijk kunt vertoeven in het Egyptisch zonnetje. Overigens moet je als je naar de westoever van Luxor wilt ook de Nijl oversteken, wat uiteraard ook een prachtige ervaring zal zijn. Dan kun je dus naar het Dal der Koningen en het Dal der Koninginnen, hier vind je respectievelijk 64 en 80 graven van farao’s en de vrouwen van de mannen. Een visum Egypte aanvragen is wel noodzakelijk als je op vakantie gaat naar dit prachtige land. Gelukkig is dit eenvoudig, snel en goedkoop te doen.

Luxueuze vakantiebestemmingen - charmequality

Foto van FreeSally via Pixabay

Voor welke van de drie luxueuze vakantiebestemmingen kies jij deze zomer? 

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

9

Agriturismo Panieracci

Aart en Wil Ras, 12 oktober 2016

Gezellige sfeer

We hebben enkel een bui regen gehad maar de rest van onze week vakantie, we verbleven eind mei in Italië, was het zonnig en warm weer! We belden dat we later aangekomen waren en even later kwam er iemand van kantoor. Dat was super! Typerend voor Panieracci was de gezellige en aangename sfeer en de aandacht voor het interieur. Het is een landelijke accommodatie, wij hadden een appartement boven op de heuvel Villamagna wat ons een schitterend uitzicht bood en het was ook nog eens rustig gelegen. Het dorpje Villamagna is dan ook onze aanbeveling om zeker te bezoeken. Het is een klein dorpje met een leuke, kleine supermarkt met een erg gezellige gastvrouw. Onze vakantie was gezellig, zonnig en je voelt je zeker thuis op de boerderij van gastheer Mass.

Bezocht Agriturismo Panieracci in mei 2015 met partner.

Bestemming bekijken

Charme & Quality