Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Top 10 blogs over luxe vakanties

Omdat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe inspiratie voor onze volgende luxe vakantiebestemming, zetten wij hier 10 internationale blogs voor je op een rij die je echt eens moet lezen als je op zoek bent naar luxe vakantiebestemmingen of net als wij een enorme fan bent van een luxe lifestyle.

#1 Luxe vakantieplekjes

Op Luxe vakantieplekjes neemt Maaike je mee naar de meest luxe vakantieadressen dicht bij huis. Op haar blog laat ze zien dat je niet altijd het vliegtuig hoeft te pakken om bij de mooiste bestemmingen uit te komen. Naast tips over luxe hotels, vakantiehuizen & villa’s, is ze zelf ook regelmatig onderweg om nieuwe vakantieplekjes te ontdekken. Op haar website is genoeg inspiratie te vinden voor de luxe vakantieganger!

#2 Your Ambassadrice

In dit Nederlandstalige blog neemt Sabine de Witte je mee op reis en zoekt ze voor jou de beste hotels, bestemmingen, kleding en restaurants uit. Haar voorliefde voor luxe reizen en lifestyle, maakt dat wij dit blog regelmatig lezen voor nieuwe inspiratie. Inmiddels heeft zij een grote community aan bloggers achter zich die net zo van luxe reizen houden als zij. In één van hun blogs bewijzen zij dat mooie luxe en kleinschalige vakantiebestemmingen niet ver weg hoeven te zijn. Heerlijk voor een weekendje weg!

luxe vakantiebestemming - hotelsuite

#3 Luxe for less

Hou je net zoveel van luxe vakantiebestemmingen als wij, maar heb je niet zo’n groot budget? Dan is het een goed idee om dit Engelstalige blog van Sophia eens te bekijken. Zij schrijft over het bereiken van een luxe lifestyle zonder het enorm hoge prijskaartje. Dat willen we toch allemaal?

#4 Wood and Luxe

In dit Engelstalige blog van Phoebe inspireert zij mensen om hun dromen na te jagen. Haar blogs gaan over reizen, wellness en yoga en ook vaak een combinatie van die drie. In haar blogs vind je inspiratie voor zowel verre bestemmingen als bestemmingen wat dichterbij huis. Zij probeert unieke en luxe vakantiebestemmingen te selecteren zoals in dit blog over Le Taos Hotel in Frankrijk.

#5 A Luxury Travel Blog

Bij deze grote community van bloggers staan luxe vakantiebestemmingen centraal. Denk bijvoorbeeld aan tips over luxe familietrips, spavakanties of luxe gadgets die je kunt gebruiken tijdens je vakantie. De bloggers van A Luxury Travel Blog zijn werkelijk overal op de wereld geweest en kunnen je daardoor precies vertellen wat je naar welke bestemming mee moet nemen en op welke plekjes je echt geweest moet zijn.

Spa - luxe vakantiebestemmingen

#6 The Cultureur

Wil je meer weten over de lokale cultuur van de plekken waar je naar toe gaat? Dan is The Cultureur zeker een aanrader! Dit blog neemt je mee in een luxe lifestyle en geeft je tips en inspiratie voor je volgende vakantiebestemming met de nodige dosis humor zoals in het blog 6 types of luxury travelers, which one are you?

#7 The Style Traveller

Bonnie Rakhit combineert stijl met reizen en zoekt de meest luxe locaties voor je uit. Ze geeft je bijvoorbeeld tips welke kleding je het beste kunt dragen tijdens een luxe cruise en welke luxe villa’s je kunt huren aan de Côte d’Azur. Ben jij ook een liefhebber van fashion en reizen? Blijf dan zeker op de hoogte van dit blog.

#8 Just luxe

Dit blog gaat niet alleen over reizen, maar schrijft over luxe in de breedste zin van het woord. Hier kun je terecht voor tips over luxe auto’s, luxe fashion en natuurlijk luxe reizen. Lees bijvoorbeeld dit blog over de beste luxe spahotels in New York.

new york luxe vakantiebestemming

#9 Wildluxe

Op zoek naar de meest luxe resorts en geweldige ervaringsverhalen? Lees het op Wildluxe, het blog van Misha. Ze is moeder van twee kinderen en gelukkig getrouwd. Vorig jaar is ze gediagnosticeerd met kanker en op dat moment realiseerde ze zich dat het nu of nooit is. In haar blogs wil ze je inspireren om een leven te creëren waar je van houdt en te doen wat je leuk vindt.

#10 Luxury Travel Diary

Van bijzondere glampinglocaties tot de meest bijzondere kleinschalige resorts, op het Luxury Travel Diary blog vind je van allerlei soorten luxe accommodaties. Ook vind je op dit blog van allerlei tips over verre reizen zoals de meest bijzondere plekjes in de Caraïben.

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Charme & Quality