Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Voor mindervaliden

Een vakantie boeken waarbij je rekening moet houden met iemand die slecht ter been is lijkt een moeilijke opgave, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Verblijven in een luxe vakantiehuis moet voor iedereen toegankelijk kunnen zijn. Om die reden bied Charme & Quality ook rolstoelvriendelijke vakantiebestemmingen aan, die je terug kunt vinden in het aanbod.

Rolstoelvriendelijke accommodaties

Charme & Quality heeft een paar vakantiebestemmingen in het aanbod waar ook rolstoelvriendelijke accommodaties beschikbaar zijn. Onderaan deze pagina zie je een paar voorbeelden hiervan. De accommodaties zijn helemaal aangepast aan mindervaliden. Je hoeft bijvoorbeeld als mindervalide niet de trap op geholpen te worden, want de ingang bevindt zich op de begane grond. Daarnaast zijn de voorzieningen voor mindervaliden allemaal op één vloer aanwezig, zodat je overal er makkelijk bij kunt.

Tijdens je verblijf in de accommodatie is het natuurlijk ook belangrijk dat je je vrij kunt bewegen. De accommodaties bieden je voldoende ruimte zodat je kunt genieten van een welverdiende vakantie.

Faciliteiten en uitstapjes

Natuurlijk is er ook nagedacht over de faciliteiten voor de mindervaliden. Neem bijvoorbeeld de sanitaire voorzieningen. De toiletten en douches zijn voorzien van leuningen die je ook thuis gewend bent. De badkamers zijn ook wat ruimer in deze accommodaties zodat je er gemakkelijk in kunt met je rolstoel of rollator. Doordat dit allemaal aanwezig is ga je zorgeloos op vakantie!

Je hoeft je bovendien zeker niet te vervelen op vakantie! Geniet bijvoorbeeld van het zonnige weer en het uitzicht vanaf je vakantiehuis. Of ga een dagje naar het strand, waar je even lekker kunt uitwaaien onder het genot van een heerlijk ijsje. Een stad bezoeken is ook geen probleem! Bestel een busje bij de receptie en ontdek de culturele en historische wonderen in bijvoorbeeld Bordeaux, Florence of Arezzo.

Voor meer informatie over vakantiebestemmingen voor mindervaliden, klik hier!

Charme & Quality