Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Voor groepen

Als je gezellig met je vrienden of met de hele familie op vakantie wilt, is een accommodatie voor groepen wel zo handig. Gelukkig hebben we in ons aanbod verschillende grote vakantiehuizen en accommodaties voor 8 personen en meer. Waar gaat jullie reis heen?

Grote vakantiehuizen

Grote vakantiehuizen vind je soms losstaand op een heerlijk rustig plekje, maar ook wel eens op een vakantiepark. Dus kies voor volledige rust of toch de gezelligheid van een wat groter park, waar je dan ook vaak een restaurant en supermarktje hebt. Het is ook mogelijk om vakantiehuizen met een privé zwembad te huren, en soms ook met wellness erbij.

Frankrijk of Italië ontdekken

Charme & Quality biedt grote vakantie huizen voor groepen in Italië en Frankrijk. Dus gaan jullie gezellig samen naar La douce France of juist La bella Italia ontdekken?

In Toscane kun je in een typische agriturismo een accommodatie krijgen voor meerdere personen. Zo kun je samen de cultuur gaan ontdekken en uitstapjes maken naar de bekende steden Florence, Siena, Lucca en Pisa. Of ga buiten de gebaande paden en ontdek juist de kleinere dorpjes waar je het dagelijkse Italiaanse leven kunt gadeslaan. Ook leuk is samen een fietstocht maken door de heuvels of een wijnboerderij bezoeken.

In Frankrijk zit je meestal ergens in de buurt van de kust. Zo kun je gezellig een dagje samen naar het strand om te relaxen. Of verken de omgeving en de typische Franse marktjes in de dorpjes in de buurt. Voor het ontbijt haal je natuurlijk voor iedereen een croissantje en ook een baguette kan niet missen!

Bekijk ook eens ons aanbod als je op zoek bent naar een vakantie voor groepen.

Charme & Quality