Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantiehuis met zwembad

Niks is zo heerlijk als na een lange vakantiedag in de zon te kunnen afkoelen in het zwembad. Wat een heerlijke luxe! Daarom zijn wij er dol op een eigen vakantiehuis met zwembad te boeken. Zo kun je ineens elke dag genieten van dat fijne zwembad…

Voor gezinnen met kinderen is zo’n plekje met een zwembad al helemaal ideaal. Kinderen zijn dol op zwembaden en dat geeft ouders de ruimte om ze even helemaal los te laten. Enne… Vinden we het eigenlijk niet allemaal zalig om ’s ochtends meteen al een duik te kunnen nemen?

Charme & Quality heeft een groot aanbod vakantiehuizen met zwembad, veelal op een kleinschalig vakantiepark met gemeenschappelijk zwembad of bij een sfeervolle agriturismo in Italië.

Interieur van een vakantiehuis met zwembad

“Vakantie vieren in stijl, met een privézwembad is het helemaal perfect!”

Een vakantiehuis is vaak erg ruim en van alle gemakken voorzien. Oftewel: met een vakantiehuis ben je gegarandeerd van een fijne vakantie! Veelal gaat het in ons aanbod om vrijstaande vakantiehuizen of een bungalow of appartement.

Een vakantiewoning met zwembad is veelal geschikt voor gezinnen of groepen tot wel 10 personen, met 2 tot 5 slaapkamers. Ideaal voor een vakantie met je vriendengroep of familie, dus!

Hoewel er veel verschillen zitten in het soort vakantiewoning in ons aanbod, beschikt elke woning over een zithoek, een compleet ingerichte keuken met alle huishoudelijke inventaris en een eethoek.

Op het terras of in de tuin van je vakantiehuis staat tuinmeubilair voor je klaar, waar je heerlijk kunt relaxen met een boek en een goed glas wijn!

Je kunt koken in je eigen keuken, of mogelijk lekker een hapje eten in het restaurant van de agriturismo of het vakantiepark. Verder kun je ook gebruik maken van alle faciliteiten van het vakantiepark of de agriturismo, zoals een zwembad, sportmogelijkheden of wellnesscentrum.

Charme & Quality