Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantiehuis met tennisbaan

Voor de sportieve vakantiegangers

Is een sportieve activiteit in jouw vakantie een must? Hou je van tennis en wil je graag een tennisbaan in de buurt tijdens je vakantie? Dat kan zeker, bij ons vind je jouw ideale vakantiehuis met tennisbaan. Lekker een potje tennissen met je vrienden of partner om ook nog in de vakantie in beweging te blijven. Of neem de tijd om samen met je kinderen je tenniskunsten te verbeteren. Hoe fijn is het om in de vakantie je dag te beginnen op de tennisbaan om daarna heerlijk een plons in het zwembad of de zee te nemen?

Vakantie met een gedeelde of privé tennisbaan

Je kunt bij ons kiezen voor een vakantiepark of resort met tennisbanen, zodat je elke dag een balletje kunt slaan. We bieden zelfs ook enkele vakantiehuizen en agriturismo’s aan die voorzien zijn van een eigen tennisbaan. Combineer je plezier in tennis met een zonnige bestemming en je zult gegarandeerd een geslaagde vakantie beleven. Bekijk onze opties en vind je vakantiehuis met tennisbaan op Charme & Quality. Kijk hier voor ons aanbod van vakantiehuizen met een tennisbaan.

Tennisbaan in de buurt

In ons aanbod zijn ook verschillende vakantiebestemmingen met een tennisbaan vlakbij. Dus is het niet erg om een klein stukje te lopen of te rijden? Dan heb je een nog ruimer aanbod van vakantieplekjes waar je ook je favoriete hobby kunt uitoefenen!

Charme & Quality