Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantiehuis met restaurant

Lekker aanschuiven en genieten van lokale gerechten

Bij een goede vakantie hoort naar onze mening ook lekker uit eten gaan. Gezellig tafelen met familie en vrienden. Want zeg nou zelf: wat is er heerlijker dan genieten van lokale lekkernijen, verse producten en lekkere wijnen? Bij veel van onze adresjes is een restaurant binnen handbereik, namelijk op het vakantiepark zelf! Kies dus voor een vakantiehuis met restaurant bij Charme & Quality.

Ontspannen en genieten

Het fijne aan een restaurant bij je accommodatie is dat je je ’s avonds geen zorgen meer te maken over het avondeten. Je stapt vanaf je vakantiehuis zo het restaurant binnen en kunt je heerlijk ontspannen en genieten van de comfort. En over de afwas hoef je al helemaal niet meer na te denken! Heerlijk…

Lokale gerechten

Bij een aantal vakantiehuizen kun je genieten van de kookkunsten van de eigenaar of eigenaresse; indien je vooraf reserveert laten zij jou kennismaken met de heerlijkste gerechten uit de regio. Op sommige bestemmingen is het ook mogelijk om kookles te krijgen. Geniet van het goede leven en de smaakvolle gerechten die de streek te bieden heeft. Mocht je willen kiezen voor een vakantiehuis met restaurant, dan is Charme & Quality een goede plek om jouw perfecte vakantiehuis met goed restaurant uit te zoeken. Kijk hier voor alle vakantieverblijven met een restaurant op het terrein.

Agriturismo met restaurant

Voor de liefhebber van de Italiaanse keuken is een agriturismo met restaurant perfect! Dit is vaak kleinschalig, dus het menu zal niet veel keuze bieden. Dus eet wat La Mamma heeft gekookt en ontdek zo de lokale keuken! Je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat er verse seizoensproducten worden gebruikt, vaak van eigen productie. En meestal ook biologisch!

Charme & Quality