Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantiehuis met golfbaan

Prachtige locaties met uitgestrekte golfbanen

Ben jij een echte liefhebber van golf? Dan is een vakantiehuis met golfbaan in de buurt natuurlijk perfect. Dus zoek je een vakantie die je behalve van lekker weer en mooie landschappen ook nog eens van een golfbaan voorziet? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Charme & Quality biedt namelijk diverse vakantieparken en residences aan waarbij je op zeer korte afstand naar hartenlust kunt golfen.

Vakantiehuis met golf en meer…

Naast een golfbaan zijn veel van deze vakantiehuizen in ons aanbod voorzien van zwembad. Dit kan een simpel zwembad voor een verfrissende duik bij een agriturismo zijn, maar ook meerdere zwembaden, kinderbaden en glijbanen behoren tot de opties. Daarnaast heb je altijd een prachtig uitzicht, kun je kiezen voor een ligging aan zee, sportfaciliteiten en een restaurant.

Genoeg te beleven dus, na het golfen óf voor het niet-golfende gezelschap waar je mee reist.

Zoek jouw golfvakantie uit

Dus… Droom jij van een vakantiehuis in Frankrijk naast een 18-hole golfbaan? Of van een vakantiehuis in Portugal met golfacademie? Of zoek je toch een golfresort in een vulkanisch landschap in Spanje? Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet in de categorie vakantiehuis met golfbaan! Kijk snel hier voor al ons aanbod met of in de buurt van een golfbaan.

Kies voor zon, zee en golf!

Charme & Quality