Vakantiehuis aan zee of meer

Verblijf aan prachtige wateren in Frankrijk, Spanje, Italië of Portugal

Is vakantie voor jou pas echt vakantie met de zee of een meer in de buurt? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Vakantie aan water is heerlijk ter verkoeling, maar ook ter vermaak. Lekker een duik tussen jouw vakantieactiviteiten door of een hele dag zonnebaden aan het strand: heerlijk. Jouw ideale vakantiehuis aan zee of meer vind je bij Charme & Quality.

Vakantiehuis aan zee

Je kunt op onze website precies zien hoe dicht je met je vakantiepark of vakantiehuis bij de zee ligt. Veel van onze vakantiebestemmingen liggen direct aan zee, waardoor je zo het water inloopt. Anders is er soms ook een shuttlebus naar het dichtstbijzijnde strand.

Zo geniet je van een dagje zonnend op het strand, spetterend in het water of trek je je juist een keer heerlijk terug op je eigen vakantieverblijf. Met meer dan vijftig bestemmingen aan het water in vier landen, zit er vast ook voor jou wat tussen! Boek nu je vakantiehuis aan zee bij Charme & Quality. Kijk hier voor het aanbod in Italië, Frankrijk, Spanje en Portugal.

Vakantiehuis aan een meer

Of wat dacht je van een vakantie aan één van de prachtige Italiaanse meren? Het bekendste en grootste meer is natuurlijk het Gardameer. Wie iets meer rust zoekt kan terecht bij het Idromeer. Maar ook het Comomeer en het Lago Maggiore zijn minstens even mooie vakantiebestemmingen!

Bestemmingen aan zee of meer

Les Océanides - Charme & Quality
7,3

Les Océanides

Côte d'Azur, Frankrijk

  • Echt familiepark
  • Twee zwembaden
  • Vlakbij het strand

"Les Océanides is een familiepark, gelegen in een prachtige groene omgeving en een punt voor uitstapjes naar de plaatsen Saint-Tropez en Saint-Maxime."

Les Pêcheurs - Charme & Quality
7,8

Les Pêcheurs

Côte d'Azur, Frankrijk

  • Naast een meertje
  • Nederlandstalige animatie
  • Jacuzzi

"Camping Les Pêcheurs in Roquebruns-sur-Argens is een plaatsje voor jong en oud. Van ontspannen in de spa tot kanoën op het meer; er is van alles te doen!"

Acqua Linda - Charme & Quality
6,7

Acqua Linda

Corsica, Frankrijk

  • Via voetpad direct op het strand
  • Eigen privéterras met meubilair
  • Beschikbaar voor mindervalide

Op het Franse eiland Corsica geniet je van een prachtige strandvakantie. Vanaf Acqua Linda kun je via een voetpad naar het strand.

Charme & Quality