Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantie met familie of vrienden

Ruime accommodaties voor alle soorten groepen

Ga je gezellig op vakantie met familie of vrienden? Dan ben je bij Charme & Quality zeker aan het juiste adres voor een mooi plekje! Voor een vakantie met meerdere mensen of een grote groep kun je vast wel iets vinden in ons ruime aanbod van vakantiehuizen, agriturismo’s en kleinschalige vakantieparken. Met elkaar in een grote villa in Spanje? Of toch in een leuke agriturismo in Italië? De wijnstreken van Frankrijk verkennen vanaf jouw residence is ook een optie, net als samen mountainbiken of juist heerlijk aan het zwembad liggen. Het kan allemaal vanuit de ruime vakantiewoningen die wij te bieden hebben in Frankrijk, Spanje, Italië of Portugal.

Breed en verschillend aanbod

Waar u ook voor kiest, wij helpen je graag. Je kunt bijvoorbeeld meerdere woningen reserveren in een agriturismo waardoor je van optimale privacy geniet en toch gezellig samen vakantie viert. Ben je toch meer gesteld op mensen om je heen? Kies dan voor meerdere woningen op een vakantiepark! Of ga juist voor een groot vakantiehuis. Deze kun je samen met vrienden of familie delen. Gezelligheid staat bij dit thema centraal. Kijk eens rond in ons brede assortiment aan vakantiebestemmingen voor groepen.

Vakantiehuis, agriturismo of charme camping

Of je nou op zoek bent naar een grote villa, of liever gaat glamperen op een charme camping, in het aanbod van Charme & Quality zijn veel verschillende opties. Glamperen staat voor Glamorous kamperen, in een luxetent. Maar ook een appartement kan geschikt zijn voor jouw vakantie met een grotere groep. Of misschien is een agriturismo wel perfect voor jullie. Dat is een oude boerderij, waar vaak door de eigenaren nog steeds wijn of olijfolie wordt geproduceerd, maar ook bed & breakfast wordt aangeboden.

Charme & Quality