Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Trouwen in een Agriturismo

Wat is er romantischer dan trouwen in een agriturismo en zo een echte Italiaanse bruiloft te beleven? Trouwen in Italië is natuurlijk erg romantisch, en een verblijf met je gasten in een agriturismo maakt dit natuurlijk af. Ga jij binnenkort trouwen en wil je deze mooie dag graag in Italië doorbrengen? Lees dan snel verder!

Ceremonie

Voor koppels die in het buitenland trouwen, is het gebruikelijk om in Nederland voor de wet te trouwen. De ceremonie hou je dan in het buitenland. Dit is de meest makkelijke manier. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om in Italië voor de wet te trouwen, dit moet je dan alleen even goed van tevoren regelen en aanvragen. En een cursusje Italiaans kan dan ook geen kwaad!

Agriturismo

Je kunt ervoor kiezen om een agriturismo te benaderen om daar de hele ceremonie en het feest te houden, of gewoon als overnachtingslocatie voor jou en je gasten. Sommige agriturismo’s bieden ook zelf de service om een feest (en eventueel diner) te verzorgen. Ook zijn er weddingplanners die je hele bruiloft in Italië voor je regelen. Neem eens een kijkje in het aanbod van agriturismo’s van Charme & Quality ter inspiratie!

Huwelijksreis

Trouwen in een agriturismo is super romantisch, maar wat je bruiloft helemaal afmaakt is natuurlijk de huwelijksreis. Je kunt ervoor kiezen om een tijdje te blijven op de locatie van je bruiloft, of juist om verder te trekken en Italië verder te ontdekken. Zo kun je kiezen voor een rondreis, of gewoon één van de romantische plekjes die Charme & Quality voor je heeft uitgezocht. Of je nou het liefst samen in een wellness resort zit, of in een lekker afgelegen vakantiehuisje in de bergen, alles is mogelijk!

Charme & Quality