Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Romantische vakantiebestemmingen

Op zoek naar romantische vakantiebestemmingen voor een tripje met je partner? Charme & Quality heeft veel charmante, bijzondere plekjes in Zuid-Europa in het aanbod. Romantischer dan dineren bij kaarslicht ergens op een heuvel in Toscane kan toch bijna niet! Waar brengen jullie het liefst je volgende vakantie samen door?

Romantisch Toscane

Italië, het land van de passie, de wijn en het lekkere eten. Niet voor niks een populaire vakantiebestemming voor stellen. Wat dacht je van een kleinschalige agriturismo in Toscane? Met een eigenaar die ook nog eens zijn eigen wijn produceert en je met liefde alles over de omgeving vertelt. En een romantisch uitstapje naar Florence mag natuurlijk niet missen! Met de adembenemende dom, de magische Ponte Vecchio en alle andere bijzondere paleizen en plekjes kun je hier je romantische hart wel ophalen. Bovendien zijn de ijsjes hier onweerstaanbaar lekker…

Ah oui, mon amour

Maar… Frans blijft natuurlijk de taal van de liefde. Wat is er romantischer dan met je partner op vakantie naar Frankrijk? Of je nou samen het eiland Corsica wil verkennen, van het goede leven aan de Côte d’Azur wil genieten of samen kanoën op de Ardèche… Alles is mogelijk bij Charme & Quality!

Romantische vakantiebestemmingen in Portugal en Spanje

Ook Portugal en Spanje zijn landen waar het temperament hoog ligt. Samen een avondje dansen na een heerlijk diner in het zuiden van Spanje… Of genieten van de prachtige uitzichten van de Algarve! Wacht dus niet langer en neem snel een kijkje in ons aanbod voor jouw romantische vakantie.

Charme & Quality