Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Met wellness

Heerlijk samen romantisch genieten van een welverdiende vakantie op een bestemming met wellness center, wat wil je nog meer? Charme & Quality heeft diverse bestemmingen in Italië, Frankrijk en Portugal waar je kunt genieten van wellness faciliteiten. Je kunt onder andere kiezen voor bijvoorbeeld een agriturismo in Toscane, een safaritent in de Dordogne of een vakantiehuis in de Algarve. Voor meer vakantiebestemmingen met wellness, bekijk je hier het hele aanbod!

Even helemaal tot rust komen

Wat is er mooier dan even je zorgen te vergeten en even uit je drukke leven te stappen. Een wellness center op vakantie biedt hiervoor een uitkomst en zorgt ervoor dat je helemaal zen wordt. Je kunt bijvoorbeeld samen lekker onderuit zitten in het bubbelbad of alles eruit zweten in een heerlijke hete sauna. Zin in een massage? Geen probleem, de centers bieden diverse massages aan. Laat je even helemaal verwennen door de vastzittende spieren van de dagelijkse stress los te maken.

Na een dagje wellness kun je samen in de avond heerlijke delicatessen proeven bij een lokale restaurant. Of als je in de ochtend bent geweest kun je achteraf een heerlijk kopje koffie of cappuccino drinken op het terras aan het zwembad.

Ontspannen is voor iedereen natuurlijk anders. Sporten kan bijvoorbeeld een manier zijn voor iemand om te kunnen ontspannen. Daarom hebben de meeste wellness centers ook een fitness. Het is daarnaast ook een goede manier om tijdens je vakantie fit te blijven. De fitnessruimtes zijn uitgerust met apparaten voor zowel cardio als krachttraining. Na een dagje sporten, spring je lekker onder de douche in je luxe accommodatie en kun je een frisse duik nemen in het zwembad.

Zorgeloos genieten

Het wellness center is een extra luxe om te hebben op je vakantiebestemming. Check daarom van te voren, mocht je er gebruik van willen maken, welke mogelijke kosten erbij komen kijken. Dit verschilt namelijk per vakantiebestemming. De wellness centers werken natuurlijk ook met huisregels, zoals kledingvoorschriften en gedragsregels. Dus zorg er bijvoorbeeld voor dat je voor de zekerheid een handdoek meeneemt. Mocht je je handdoek zijn vergeten? Vaak kun je vooraf bij het boeken al weten of er handdoeken aanwezig zijn tegen soms een kleine bijbetaling. Wees goed voorbereid en geniet zorgeloos van een heerlijk dagje wellness!

Charme & Quality