Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Met Nederlandse eigenaar

Als je op vakantie gaat, kan het handig zijn om naar een vakantiepark of agriturismo met Nederlandse eigenaar te gaan. Gelukkig zijn er al genoeg landgenoten naar warmere oorden getrokken om daar een nieuw leven te beginnen!

Handig

Het is handig als de eigenaar of de receptionist op locatie jouw taal spreekt, zo kun je je makkelijker verstaanbaar maken. Zeker in geval van nood zou dit fijn zijn, maar ook voor een gezellig gesprek natuurlijk. Zo kunnen de eigenaren je in geuren en kleuren alles vertellen over de mooie omgeving waar ze zijn gaan wonen. Ook voor de kinderen kan het fijn zijn om op een vakantieplek met meerdere Nederlanders te zijn, zodat ze nieuwe vriendjes kunnen maken. Veel Nederlanders zijn naar Frankrijk en Italië getrokken!

Frankrijk

In Frankrijk zul je veel vakantieparken van Nederlandse eigenaren vinden. Vaak betekent dit dus ook dat er een Nederlands sprekende receptie is en dat ook het animatieteam een aantal Nederlanders heeft. In het restaurant kunnen zelfs bitterballen en frikadellen op het menu staan! Zo kan de frietdag ook op vakantie gewoon doorgaan.

Italië

In het mooie Italië zijn ook veel Nederlanders terecht gekomen. Soms een vakantiepark, maar vaak hebben ze een oude boerderij, oftewel agriturismo, overgenomen. Deze mensen met een grote liefde voor Italië kunnen je alles vertellen over de omgeving waar ze hun vakantiebestemming hebben opgezet. Een plekje in Italië met Nederlandse eigenaar is echt ideaal, ook als je de Italiaanse cultuur wilt ontdekken. Want ook de Nederlanders die er zijn gaan wonen, weten je veel te vertellen over dit prachtige land en haar gebruiken!

Kortom; kies jouw bestemming met Nederlandse eigenaar bij Charme & Quality voor een heerlijke vakantie!

Charme & Quality