Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Met kinderen

“Waar gaan we op vakantie deze zomer?” is misschien wel een vraag die je vaak krijgt van je kinderen als de zomer nadert. Grote kans dat je op dat moment nog geen antwoord kunt geven op die vraag. Je hebt bijvoorbeeld nog niks gepland of je bent nog op zoek naar een vakantiebestemming. Charme & Quality helpt je graag met het zoeken naar de perfecte vakantiebestemming voor je gezin!

Quality time met het gezin

Wat is er leuker dan tijd doorbrengen met je kinderen. En hoe doe je dat beter dan met ze op vakantie gaan! Heerlijk genieten van een zonnige vakantie aan een prachtig strand of in een natuurrijke omgeving. Kies uit ons divers aanbod de ideale vakantiebestemming in de omgeving waar je naartoe wilt.

Onze bestemmingen liggen vaak aan het strand of een meer en zijn omgeven door prachtige natuurrijke landschappen. Je kunt samen met de kinderen heerlijk spelen in het verfrissende water of spelletjes doen in de bossen.

Zin om met het gezin een stad te bezoeken? Onze bestemmingen liggen heerlijk op rustige plekken waar je binnen 30 minuten vaak wel een stad kunt bereiken. Heerlijk rondzwerven in een van de historische steden in Italië of lekker lunchen in de cultuurrijke steden in Frankrijk.

Kindvriendelijke accommodaties

Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming met het gezin, wil je natuurlijk wel een fijne accommodatie hebben waar je alle ruimte hebt. In ons aanbod vind je prachtige vakantiehuizen of appartementen geschikt voor het hele gezin. De accommodaties zijn van alles voorzien. De keukens zijn uitgerust met onder andere koelkast, oven en magnetron. Zo kun je gemakkelijk het eten voor de kleintjes opwarmen. Naast de keuken heb je ook sanitaire voorzieningen in de accommodatie en een woonkamer met vaak een televisie en Wifi.

In de accommodaties kun je dus heerlijk overnachten met het gezin. De slaapkamers zijn meestal verdeeld, zodat je alle rust en ruimte voor jezelf hebt. Heb je een kinderbed nodig, kun je die meestal vooraf reserveren bij je vakantiebestemming. Zo weet je zeker dat er ook een plekje is voor de kleinsten. Neem voor de zekerheid wel je eigen linnen mee voor het kinderbedje.

Activiteiten voor de kinderen

Op vakantie gaan doe je natuurlijk om je rust te pakken, maar daar denken de kinderen vaak heel anders over. De kinderen zoeken graag naar leuke activiteiten om te doen op de vakantiebestemming. Op sommige bestemmingen in ons aanbod is er een animatieprogramma. De animateurs houden de kinderen de hele dag bezig, waardoor je ook wat tijd voor jezelf hebt.

De kinderen kunnen ook heerlijk spelen en spetteren in het zwembad. Even afkoelen van de hitte en genieten van het uitzicht. De zwembaden zijn meestal voorzien van een apart kinderbad. Zo kunnen de kleintjes ook lekker genieten van wat waterpret! Op de bestemmingen vind je bijvoorbeeld ook nog een speeltuin en diverse sportvelden waar je samen met de kinderen heerlijk kunt spelen.

Naast de activiteiten op de camping, leent de omgeving zich ook goed uit voor andere activiteiten. Huur bijvoorbeeld een paar fietsen om heerlijk de natuur en het landschap te ontdekken. Of ga een dagje naar het strand om een frisse duik in de zee te nemen. Culturele activiteiten kunnen natuurlijk ook niet ontbreken op vakantie. Ga op zoek naar de dichtstbijzijnde stad om heerlijk rond te lopen.

Charme & Quality