Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Met een hond

Je kent het misschien wel. De zomer komt steeds dichterbij en je bent op zoek naar een luxe vakantiebestemming. Als trouwe eigenaar van een hond wil je je maatje niet achterlaten op vakantie. Je besluit je hond niet meer elke vakantie af te zetten bij een oppasadres en je gaat op zoek naar een vakantiebestemming waar jullie samen terecht kunnen. Charme & Quality biedt verschillende vakantiebestemmingen aan met luxe accommodaties op ideale plekken om je hond mee naar toe te nemen.

Vlakbij de natuur of aan het strand

Tijdens een vakantie is het natuurlijk belangrijk dat je hond alle ruimte heeft en krijgt. Je wilt heerlijk met hem of haar kunnen wandelen in een bos of spelen op het strand.

Om diervriendelijke bestemmingen te vinden, zoek je die gemakkelijk op de website van Charme & Quality. Ga naar de pagina “Zoek en boek” op de website. Vink vervolgens de filter “Huisdieren toegestaan” aan. En voìla, je ziet een overzicht van verschillende vakantiebestemmingen in onder andere Italië en Frankrijk.

Om je zoekopdracht te verfijnen om bestemmingen te vinden waar je samen de ruimte hebt, vink je ook de filters “rust, ruimte & natuur” of “zon, zee, strand” aan. In het volgende overzicht staat er gegarandeerd iets voor je tussen.  Kies bijvoorbeeld voor een prachtige agriturismo midden op de Toscaanse heuvels of een luxe vakantiehuis aan het strand in Frankrijk.

Goed om vooraf te weten…

Om optimaal te kunnen genieten van de vakantie, is het handig om voordat je vertrekt je te verdiepen in de regels die er mogelijk kunnen zijn op je vakantiebestemming. Denk aan gedragsregels op de vakantiebestemming, of het toegestaan is dat je hond de accommodatie binnen treed of in welke gebieden je hond los mag rondlopen. Daarnaast is het ook handig dat de paspoort van je hond actueel is.

Zorg in verband met de gezondheid van je hond ook dat hij of zij goed gevaccineerd is. Hierdoor voorkom je enige gezondheidsproblemen van je hond tijdens jullie vakantie. Voor advies is het verstandig om de dierenarts in te schakelen, om enige risico’s te vermijden. Zo ga je zorgeloos op vakantie en kunnen jullie heerlijk genieten van een prachtige vakantie aan het strand of midden in de natuur.

Charme & Quality