Luxe vakantiehuis

Voor de liefhebbers van luxe, comfort en net iets extra's

Charme & Quality biedt luxe vakantiehuizen en parken aan voor liefhebbers van luxe en comfort. Dus zoek je een luxe vakantiepark in Frankrijk of toch liever een luxe vakantiehuis in Spanje of Italië? Neem dan snel een kijkje in het aanbod van Charme & Quality in jouw land naar keuze! Wij zijn in vijf landen actief; Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal en Oostenrijk. Hier lees je alles wat je moet weten over de vakantiehuizen in ons aanbod.

Elke vorm van luxe

Luxe kan voor iedereen wat anders betekenen. Voor de een betekent luxe rust en comfort. Voor de ander heeft een luxe vakantiehuis een moderne inrichting. En voor weer een ander hoort bij een luxe vakantiehuis sowieso een privézwembad. Wij hebben daarom een aantal vakantiehuizen, villa’s en vakantieparken geselecteerd die net iets extra’s hebben. Zo zijn sommigen voorzien van een wellness, zwembad, jacuzzi of whirlpool. Voor de sportievelingen zijn er luxe vakantiehuizen met golfbaan, tennisbaan, fitness en andere sportfaciliteiten. Of ga je juist voor een adembenemend uitzicht over de bergen of zee? Neem vooral een kijkje in het luxe aanbod van Charme & Quality en kies jouw het vakantiehuis of park dat bij jou past.

Vijf verschillende landen

Ga je voor die oude boerderij in Toscane? Of juist liever een resort aan de Côte d’Azur… Het is allemaal mogelijk! De grotere wellness resorts zijn voornamelijk in Frankrijk en Portugal te vinden, terwijl de kleinschalige agriturismo’s dan weer in Italië liggen. In Spanje vind je veel accommodaties direct aan het strand en in Oostenrijk zit je heerlijk in een chalet in de bergen. Voor iedereen is er dus wel wat!

Luxe bestemmingen

Lodges en Provence - Charme & Quality
9,3

Lodges en Provence

Provence, Frankrijk

  • Leuke houten lodges
  • Ecostijl
  • Tussen de wijngaarden

Voor een glampingvakantie tussen de wijngaarden op een prachtig vakantiepark ben je bij Lodges en Provence aan het goede adres!

Domaine de Sévenier - Charme & Quality
8,9

Domaine de Sévenier

Ardèche, Frankrijk

  • Aan de oevers van de Ardèche
  • Heerlijke streekgerechten
  • Green Key kenmerk

In het verleden was Domaine de Sévenier in de Ardèche een oude wijnmakerij, nu het eerste vijfsterren vakantiepark in Frankrijk!

La Pieve di Pomaia - Charme & Quality
8

La Pieve di Pomaia

Toscane, Italië

  • Kleinschalig vakantiepark
  • Agriturismo
  • Uitzicht op Toscaanse archipel

Een prachtig vakantiepark vlak aan zee, met een groot zwembad voor jong en oud! Plezier voor iedereen op agriturismo La Pieve di Pomaia in Toscane!

Charme & Quality