Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Luxe vakantiehuis

Voor de liefhebbers van luxe, comfort en net iets extra's

Charme & Quality biedt luxe vakantiehuizen en parken aan voor liefhebbers van luxe en comfort. Dus zoek je een luxe vakantiepark in Frankrijk of toch liever een luxe vakantiehuis in Spanje of Italië? Neem dan snel een kijkje in het aanbod van Charme & Quality in jouw land naar keuze! Wij zijn in vijf landen actief; Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal en Oostenrijk. Hier lees je alles wat je moet weten over de vakantiehuizen in ons aanbod.

Elke vorm van luxe

Luxe kan voor iedereen wat anders betekenen. Voor de een betekent luxe rust en comfort. Voor de ander heeft een luxe vakantiehuis een moderne inrichting. En voor weer een ander hoort bij een luxe vakantiehuis sowieso een privézwembad. Wij hebben daarom een aantal vakantiehuizen, villa’s en vakantieparken geselecteerd die net iets extra’s hebben. Zo zijn sommigen voorzien van een wellness, zwembad, jacuzzi of whirlpool. Voor de sportievelingen zijn er luxe vakantiehuizen met golfbaan, tennisbaan, fitness en andere sportfaciliteiten. Of ga je juist voor een adembenemend uitzicht over de bergen of zee? Neem vooral een kijkje in het luxe aanbod van Charme & Quality en kies jouw het vakantiehuis of park dat bij jou past.

Vijf verschillende landen

Ga je voor die oude boerderij in Toscane? Of juist liever een resort aan de Côte d’Azur… Het is allemaal mogelijk! De grotere wellness resorts zijn voornamelijk in Frankrijk en Portugal te vinden, terwijl de kleinschalige agriturismo’s dan weer in Italië liggen. In Spanje vind je veel accommodaties direct aan het strand en in Oostenrijk zit je heerlijk in een chalet in de bergen. Voor iedereen is er dus wel wat!

Charme & Quality