Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Voorjaarsvakantie

In Nederland is het druilerig weer, het is nat en koud. Een goed excuus om er even tussenuit te gaan. De kinderen zijn vrij van school, dus de ideale week om op vakantie te gaan: de voorjaarsvakantie. De een zoekt de sneeuw op en de ander juist de zon. In dit blog staan een paar leuke bestemmingen voor jouw voorjaarsvakantie.

Dichtbij ontspannen

Je hoeft niet ver weg te gaan om tot rust te komen. In Nederland zijn er veel leuke bestemmingen waar je kunt verblijven in het voorjaar. Zoek je warmte, ontspanning en luxe? Dan is het Stalen Boshuis wel wat voor jou. In dit luxe vakantiehuis in Brabant kun je helemaal tot rust komen. Ga je een paar uurtjes genieten in de sauna of loop je het bos in? Dit vakantiehuis heeft het allemaal. Daarnaast is het de perfecte uitvalbasis in Brabant. Met Breda om de hoek kun je er overdag op uit en ’s avonds kun je je heerlijk terugtrekken bij de warme open haard.

Uitzicht op de Etna

Heb jij toch behoefte aan wat meer warmte? Bezoek dan het prachtige eiland Sicilië. Hier is het toch iets warmer dan in Nederland en er is veel te beleven. Vanuit je vakantiewoning in Tenuta Antica Cavalleria kun je tussen de olijfbomen door de Etna bewonderen. Ga je een rondje lopen door het bergachtige groene boerenlandgoed of eet je wat bij het restaurant waar alles gekookt wordt van eigen producten? Je kunt eindeloos genieten bij Tenuta Antica Cavalleria. En die tocht de Etna op mag natuurlijk niet ontbreken op jouw vakantie!

Buitenzwembad of toch de sauna?

Neem je een verfrissende duik in het zwembad of ga je lekker ontspannen in de sauna? Bij Vale d’Oliveiras Quinta Resort & Spa kan het allemaal. In februari ligt de temperatuur in de Algarve rond de 20 graden. Als het net wat warmer is, kun je makkelijk een duikje nemen in een van de buitenbaden. Is het toch wat koeler? Dan kun je opwarmen in de sauna of lekker in het binnenbad zwemmen. Als je zin hebt in actievers dan kun je heerlijk wandelen in de prachtige natuur rondom het resort of gebruik maken van de sportfaciliteiten in het resort. Dit is precies de break die je nodig hebt in de voorjaarsvakantie.

Last minute een vakantie boeken

Natuurlijk zijn er nog veel meer bestemmingen die je kunt bezoeken in de voorjaarsvakantie. Bekijk de rest van onze bestemmingen en vind jouw ideale vakantie!

Charme & Quality