Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Bij een stad

Je bent op zoek naar een vakantie waar je rust en natuur kunt combineren met culturele activiteiten. Dan ben je bij Charme & Quality bij het goede adres. Wij bieden diverse luxe accommodaties aan, waarvan de meeste in de natuur of aan het strand liggen. Hierdoor geniet je heerlijk van de rust na een culturele trip in een stad. Of je in een agriturismo in Toscane zit of een luxe vakantiewoning in Andalusië, je bezoekt gemakkelijk een stad naar keuze!

Rust en cultuur

Het is ideaal om je accommodatie te kiezen tussen ons aanbod vlakbij een stad. Je zit heerlijk in de rust van de natuur, met uitzicht op het prachtige landschap. Of je kiest ervoor om te zonnen of uit te waaien langs het strand. Naast de culturele activiteiten kun je je dagen dus afwisselen met een heerlijk dagje aan het strand, waar je heerlijk geniet van de rust onder het genot van een cocktail. Na een actieve en drukke dag vangen onze luxe vakantiebestemmingen je op en kun je even genieten van je welverdiende rust.

Kies uit verschillende steden!

Of je een bestemming zoekt in Italië, Frankrijk, Spanje of Portugal, wij hebben het allemaal! Kies bijvoorbeeld voor een accommodatie in Toscane, vanwaar je gemakkelijk Florence bezoekt. Als je in Florence bent is een bezoek aan het Uffizi museum echt een aanrader. In dit museum vind je werken van onder andere Michelangelo, Botticelli en onze eigen Rembrandt. Omdat het museum enorm populair is, staan er meestal lange wachtrijen voor de ingang van het museum. Om te vermijden dat je lang hoeft te wachten is het handig om je tickets vooraf te bestellen.
Naast het museum zijn er natuurlijk ook nog andere bezienswaardigheden in Florence die je moet zien, zoals de Duomo van Florence en het meest belangrijke plein van Florence, “Piazza della Signoria”.

Of is een villa iets meer in de richting van wat je zoekt? Verblijf in een prachtige villa in een vallei vlakbij het Gardameer! Vanuit de villa rij je in ongeveer 45 minuten naar het romantische Verona. Woon bijvoorbeeld een prachtige opera bij in de arena van Verona. Vooral in de zomermaanden zijn er prachtige voorstellingen die je zeker niet mag missen! Daarnaast kun je ook heerlijk winkelen in de bekende winkelstraat van Verona, Via Mazzini, en je kunt heerlijk een terrasje pakken op het Piazza delle Erbe.

Charme & Quality