Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Beleefreizen in Italië

In Italië is zoveel te zien en te beleven, dat een rondreis eigenlijk de beste manier is om de mooiste plekjes van de laars te ontdekken. Beleefreizen in Italië kan met een groep, zoals familie, vrienden of collega’s. Ook kun je kiezen voor een culinaire of juist een avontuurlijke reis, en zo zijn er nog veel meer thema’s. Reizen in Italië maakt voor speciale wensen ook reizen op maat.

Beleefreizen voor elke groep

Wat is er nou leuker dan met de familie gaan raften, canyoning of andere activiteiten ondernemen in Calabrië, de Dolomieten, Val di Sole of op Sardinië. Of de kinderen nou al volwassen zijn of nog wat jonger, voor elke familie is er wel wat.

Ook leuk is om er met vrienden of collega’s op uit te trekken en eens wat anders samen te doen. De mogelijkheden zijn eindeloos, van samen wijnproeven tot spannende activiteiten of cultuur snuiven.

Beleefreizen met verschillende thema’s

Op zoek naar een wandel- of fietsvakantie? Of juist een tour door Italië op de Vespa? Zo kun je optimaal genieten van de mooie landschappen. Ook is het mogelijk om een beleefreis volledig in het thema culinair of wijnproeven te doen. Heerlijk koken in Toscane, een bijzondere wijn-truffel beleving in Piëmonte of wijn proeven op Sicilië.

Voor de avonturiers is de avontuurlijke beleefreis dan weer leuk. Zo kun je bergbeklimmen op Sardinië, een actieve vakantie beleven in Zuid-Tirol of zelfs vliegen en raften in Basilicata en Calabrië.

Beleefreizen op maat

Heb jij speciale wensen voor je beleefreis? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Reizen in Italië. Wat is er leuker dan rondreizen in Italië met een op maat gemaakte reis speciaal voor jou?

Benieuwd naar wat Reizen in Italië voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ze op via de website.

Charme & Quality