Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Romantische bestemmingen in Zuid-Frankrijk

Als je het hebt over romantische bestemmingen in Zuid-Frankrijk kun je er wel honderden noemen. Er zijn zoveel mooie plekjes aan de Côte d’Azur, in de Languedoc-Roussillon of in de Provence. Wij hebben voor dit blog het aanbod op Charme & Quality eens flink onder de loep genomen om de meest romantische bestemmingen aan jou te laten zien!

Les Pêcheurs

De Côte d’Azur is zo’n grote regio dat je eigenlijk niet één romantische bestemming uit kunt plukken. Maar om er toch één uit te lichten, gaan we naar Puget-sur-Argens, een klein dorpje vlakbij Fréjus. En daar bij Fréjus ligt een prachtige camping, middenin de natuur. Luxe overnachten doe je hier in een lodgetent of een lodgesuite, waar je alle faciliteiten bij je tent hebt. Op het grote terras voor je tent kun je tot in de late uurtjes genieten van de heerlijke Franse avonden met een wijntje en een Frans hapje.

Tip voor camping Les Pêcheurs: wandel naar de rivier en spendeer een avond met op de brug. In de schemering je de lichtjes in de rivier glinsteren, daar straalt de romantiek al vanaf! Neem een lekkere fles wijn mee en lekkere hapjes en dan heb je een perfecte, romantische avond.

les-pecheurs

Lodges en Provence

De uitgestrekte lavendelvelden, de karakteristieke wandelpaadjes en de prachtige uitzichten kenmerken de Provence. De Provence op zich kun je al een romantische bestemming op zich noemen. Een wandeling langs de lavendelvelden is dan ook echt een aanrader! Op welke bestemming moet je echt zijn voor de romantiek? Dat is Lodges en Provence. Het zegt het al, voor de luxe lodges moet op deze camping wezen. Maar dat is het niet alleen, want Lodges en Provence ligt middenin de wijngaarden en is omringd door de prachtige natuur. Het is een en al rust. Het restaurant op de camping is erg goed, maar vergeet de omliggende dorpjes niet aan te doen.

Bezoek in de omgeving zeker het middeleeuwse Richerenches. In dit oude dorpje heb je de leukste restaurantjes waar je bij het kaarslicht dineert en in de late avonduren kunt genieten van de zwoele zomeravonden! Hoe romantisch is dat?

romantic-744760_1920

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Charme & Quality