Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Reiservaringen

Reiservaringen

Ontdek wat onze klanten van Charme & Quality vinden!

We vinden het belangrijk om de ervaringen te horen van de vakantiegangers, zodat we deze tips daarna met andere mensen kunnen delen die op zoek zijn naar een vakantie. Dat betekent dat we iedere bezoeker van één van onze vakantiehuizen na hun vakantie altijd vragen hoe zij de vakantie en het verblijf hebben beleefd.

Bekijk alle reiservaringen hieronder!

134 beoordelingen gevonden met een gemiddelde van 8.7

8

Residenze San Martino

Familie van Keulen, 4 januari 2018

Echt vakantiegevoel

Centraal tov bezienswaardigheden. Ruime appartementen. Groot zwembad met voldoende bedden. Aanvulling, op de site, is de WIFI, deze is wel aanwezig in de tuin. Rust echt vakantie gevoel, niet in de rij voor een bedje, alle ruimte in het zwembad en een mooie omgeving.

Omgeving tips: Plaatsen als Cortona, Perugia, Assisi en het dorp zelf.

Bezocht Residenze San Martino in augustus 2017 met gezin.

Bestemming bekijken
9

Alpin Chalets Schöneben

Familie Kijzers, 4 januari 2018

Schitterend uitzicht

Prachtig appartement met schitterend uitzicht in rustige omgeving met genoeg mogelijkheden voor uitstapjes en sportactiviteiten. Mooi schoon zwembad met glijbaan om de hoek.

Omgeving tips: Krimml watervallen, rafting, bergbanen en tokkelen bij Königsleiten, zwemmen en peddelboot op Durlaboden (meer), nationalpark Hohe Tauern in Mittersill.

Bezocht Alpin Chalets Schöneben in augustus 2017 met partner.

Bestemming bekijken
9

Le tournesol

Familie Beumer, 4 januari 2018

Prachtige kleine camping

Prachtige kleine camping op een hele mooie plek. De eigenaren doen er alles aan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Geweldige natuur, prachtige dorpjes en vele bezienswaardigheden!

Bezocht Le tournesol in augustus 2017 met partner.

Bestemming bekijken
8

Chateau Le Haget

Familie Diekman, 4 januari 2018

Erg mooie lokatie

Erg mooie lokatie en vriendelijke mensen. Tenten zijn erg mooi en kleinschaligheid spreekt ons aan. Omgeving tips; Dorpje Arch, marktje montesquiou, iets verder weg de pyreneeen, tourmalet. Paardrij les voor de kinderen was ook erg leuk en goed.

Bezocht Chateau Le Haget in juli 2017 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Podere Le Fornaci

Familie Tolsma, 4 januari 2018

Super plek!

Super plek, mooie ligging. Ook fijn voor kinderen ze mogen lekker gebruik maken van de voetbal tafel in de garage en je kan super zwemmen. Je moet geen herrie, drukte en animatie verwachten maar heerlijk genieten van de vakantie met elkaar.

Bezocht Podere Le Fornaci in augustus 2017 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Villa Aia Vecchia di Montalceto

Familie Venendaal, 27 maart 2017

Gewoon super qua omgeving!

Het is daar gewoon super qua omgeving, uitzicht, vriendelijkheid gastvrouw, etc. Het een en ander is wat gedateerd en koelkasten, vaatmachines zijn aan vernieuwing toe. Hier wordt echter aan gewerkt. Maar al met al, wij hebben met 23 man een super vakantie gehad. Tips voor de omgeving: Sienna, Chiantigebied, etc.

Bezocht Villa Aia Vecchia di Montalceto in juli 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Centro Vacanze Il Borgo

Familie Saris, 27 maart 2017

Perfect restaurant!

Geweldige plek, heerlijke zwembaden, perfect restaurant.

Bezocht Centro Vacanze Il Borgo in september 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
8

La Masseria

Familie Kwiatek, 27 maart 2017

Supermooi zwembad!

– Locatie (aan zee en dichtbij het prachtige Gallipoli) – het is een prettig opgezette camping (kampeer- en verhuurgedeelte door elkaar en niet apart gelegen) – supermooi zwembad, alleen erg jammer dat het nergens dieper is dan zo’n 1.40 meter; je verwacht dat het ‘wedstrijdzwembad’ dat wél is, maar helaas dus… komt misschien omdat de Italianen niet goed kunnen zwemmen? – Fijn dat het zwembad ook tussen de middag open is. – Jammer dat de ligstoelen aan het zwembad betaald moeten worden. Voordeel is dan wel weer dat ze vaker beschikbaar zijn. – Ik denk dat de énige mogelijke ‘concurrent’ camping/vakantiepark Baia di Gallipoli zou kunnen zijn, dicht in de buurt van La Masseria. Ook een prachtige omgeving en zeer op ‘natuur’ gericht, enkel het zwembad is vele malen minder mooi. En sowieso kleiner. – Personeel van La Masseria niet echt geweldig en soms ook niet al te aardig. Zeker als je geen italiaans spreekt. Tips voor de omgeving: Gallipoli, (golf van) Taranto, Sta. Maria de Leuca en omgeving, Otranto, Ostuni, Bríndisi en niet te vergeten Lecce.

Bezocht La Masseria in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Geef een beoordeling

Via onderstaand formulier geeft u ons een cijfer en kunt u een beoordeling insturen:
  • Vul maand en jaartal in

Pagina delen

Agriturismo Nestore - Charme & Quality
8,7

Agriturismo Nestore

Umbrië, Italië

  • Zwembad met ligstoelen
  • Kookcursus en wijnproeverij
  • Dichtbij middeleeuwse dorpjes

"Wil je heerlijk tot rust komen of op ontdekking gaan naar culinaire hoogtepunten? Agriturismo Nestore biedt voor ieder wat wils!"

Agriturismo Pompilia - Charme & Quality
9,4

Agriturismo Pompilia

Toscane, Italië

  • Comfortabel ingericht
  • Panoramisch uitzicht
  • Prachtig gelegen nabij Volterra

Vlakbij Volterra vind je Agriturismo Pompilia. Een agriturismo met een prachtig panoramisch uitzicht. Hier proef je echt de eigen gemaakte limoncello!

8

Golf de la Cabre d’Or

Familie Kouwenhoven, 4 januari 2017

Fraaie natuur rondom accommodatie

Prima accommodatie, geheel volgens beschrijving. Tips in de omgeving zijn de nabijheid Marseille en modern winkelcentrum. Natuur om de accommodatie fraai.

Bezocht Golf de la Cabre d’Or in september 2016 met partner.

Bestemming bekijken
Baia del Silenzio - Charme & Quality
8,9

Baia del Silenzio

Italië

  • Camping aan zee
  • Animatieteam
  • Panoramische uitzichten

Op camping Baia del Silenzio geniet je van een prachtig uitzicht, terwijl de kinderen vermaakt worden door het animatieteam of een potje tennis spelen op de tennisbaan!

Charme & Quality