Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Prachtige accommodaties in Frankrijk

Prachtige bestemmingen voor jouw vakantie!

Waarschijnlijk het meest geliefde vakantieland onder de Nederlanders: Frankrijk. Het land waar je vroeger al heen ging, met je ouders kamperen. Een land met zoveel mogelijkheden. Je kunt er dagen op het strand liggen, oude stadjes en plaatsjes bezoeken, de natuur intrekken en de prachtige steden van Frankrijk niet te vergeten. Maar weet je ook welke accommodaties de grootste toppers zijn? Dan vertellen we je in dit blog!

Le Clos des Oliviers

Dit vakantiepark ligt in de Provence, en dan zul je misschien direct al denken: de lavendelvelden en de wijngaarden. Nou, je hoeft niet verder te zoeken, want Le Clos des Oliviers is een vakantiepark middenin de wijngaarden! Echt een paradijsje. Niet ver van de kustlijn van de Côte d’Azur en ook niet ver van steden als Nice of Marseille.

Provence

Domaine l’Ecrin du Lac

De naam zegt het al: een vakantiepark aan het meer. Met meer van Serre-Ponçon om precies te zijn, in de Franse Alpen. Je kunt vast wel voorstellen hoe magisch dat eruit moet zien! Een meer, omringd door de hoge bergen van de Alpen. Een perfecte bestemming voor de avonturier en de sportieveling, want dit is natuurlijk de plek om er lekker op uit te trekken. Na een stevig ontbijt, met verse croissantjes of een stukje stokbrood, met je rugzakje op je rug de berg op. Als je dan aan het eind van de middag terugkomt, kun je aanschuiven voor een heerlijk diner: genieten!

f-05230_1_001-1-800x600

Les Bastides de Grimaud

Een vakantieadres aan de Côte d’Azur kan natuurlijk niet missen. Deze kustlijn is waarschijnlijk wel de populairste streek van Frankrijk. Een echte zon, zee en strand bestemming. En daar is dan dit grote vakantiepark, Bastides de Grimaud, met wel 51 appartementen. Het park is heel prettig gelegen, je hebt alle rust en ruimte en toch ben je snel in Grimaud, Saint-Tropz en Cogolin. En natuurlijk dichtbij het strand!

les-bastides-de-grimaud

Dit waren onze top accommodaties in Frankrijk, waar ga jij heen?

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Charme & Quality