Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Over ons

"Vakantie is het ultieme genieten met familie, vrienden of gewoon lekker met elkaar van al het moois dat een land of streek te bieden heeft."

Over ons

"Vakantie is het ultieme genieten met familie, vrienden of gewoon lekker met elkaar van al het moois dat een land of streek te bieden heeft."

Charme en kwaliteit. Dat is wat wij zochten toen we in 2011 startten met deze website. Veel vakantieadresjes waar we kwamen waren massaal of misten de charme die we zochten in een vakantie. Op een moment besloten we zelf onze krachten te bundelen en de mooiste kleinschalige adresjes in Zuid-Europa te verzamelen! Op Charme & Quality hebben we een selectie gemaakt van de mooiste agriturismo’s, kleinschalige vakantieparken, villa’s en vakantiehuizen.

Wij zijn van mening dat een vakantieverblijf mooi moet zijn, maar dat een perfecte vakantie uit meer elementen bestaat. Het hele plaatje moet kloppen. De karakteristieke uitstraling, de sfeer, de ligging, authenticiteit en culinair genot zijn even zo goed belangrijk. Ben je het daar helemaal mee eens? Dan hebben wij vast een prachtige agriturismo of een kleinschalig vakantiepark voor jou in een bijzondere omgeving!

Met de grootste zorg hebben we kleinschalige vakantieverblijven geselecteerd in Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal en Oostenrijk. We hebben bij iedere bestemming onszelf afgevraagd: is dit vakantiepark karakteristiek voor de regio? Ligt deze agriturismo in een bijzondere en rustige omgeving? Voldoet het aan criteria als kleinschaligheid, pittoresk en authenticiteit? Daarnaast hebben we gelet op zaken als kindvriendelijkheid, gastvrijheid, culinaire tradities, de nabijheid van de zee of meren, natuur, steden en de geschiedenis van de regio om de nodige cultuur op te kunnen snuiven. Wij zijn daarbij niet altijd op zoek naar luxe, maar juist naar ‘iets’ dat jouw vakantie tot een bijzondere ervaring kan maken. Wat dat ‘iets’ is, is moeilijk in criteria te vatten. Het is een gevoel. En pas als het hele plaatje klopt, nemen wij het vakantieverblijf op in ons assortiment.

Reiservaringen

We beseffen goed dat vakantie voor iedereen anders is. Nadat een vakantiebestemming door ons is geselecteerd, maken wij een uitgebreide beschrijving ervan en kiezen de foto’s uit die het vakantieverblijf zo goed en authentiek mogelijk in beeld brengen. Ondanks dat we dat doen met uiterste zorg en precisie weten we ook heel goed dat iedere vakantiegast de vakantie, het verblijf en de omgeving op zijn of haar eigen manier ervaart. We vinden het dan ook belangrijk die ervaringen te horen om ze daarna met andere mensen te kunnen delen die op zoek zijn naar een vakantie. Dat betekent dat we iedere bezoeker van een van onze vakantiehuizen na hun vakantie vragen hoe zij de vakantie en het verblijf hebben beleefd. Hebben zij interessante tips over bijvoorbeeld restaurants in de buurt waar je gegeten moet hebben of suggesties welke uitstapjes de moeite waard zijn om de vakantie helemaal compleet te maken. Wij ontvangen deze ervaringen van onze reizigers maar wat graag om zo nieuwe reizigers weer verder op weg te helpen!

Agriturismo - Charme & Quality

Blog

Omdat wij vonden dat veel aanbod tegenwoordig zoveel meer-van-hetzelfde is en net dat unieke mist wat de vakantie nou net even bijzonderder maakt, is ons reisinspiratieblog ontstaan. Daarin geven we je tips over de mooiste plekjes in Algarve, de beste stranden aan het Comomeer en de mooiste wandelingen in Toscane. Want er is niets leuker dan mensen met een goed gevoel op vakantie te laten gaan en met een voldaan gevoel weer terug te zien komen.

Het blog wordt beheerd Renske Swarts. Wil jij ook graag op een leuke manier jouw verhalen, tips en/of ervaringen delen over een streek, een land of een accommodatie? Neem dan contact op met Renske via info@blogs4travel.nl of vul het contactformulier in.

We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram, & Pinterest, volg ons daar ook en blijf op de hoogte!

Charme & Quality maakt deel uit van logo-no-bg

slippertjes-nobg

Charme & Quality