Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Oud & nieuw in Zuid-Frankrijk

Tips voor de jaarwisseling in Cannes, Nice en Monaco!

Oud & nieuw, wie viert het niet? Voor de bofkonten onder ons die het in Zuid-Frankrijk gaan vieren, heb ik hier de leukste evenementen in de grootste steden van de Côte d’Azur op een rijtje gezet. Hier moet jij zijn in Cannes, Nice en Monaco op 31 december! Wie weet vier jij na deze tips ook oud & nieuw in Zuid-Frankrijk dit jaar.

Oud & nieuw in Cannes

Cannes is een prachtige stad voor elke dag van het jaar. Het is bekend om haar exclusieve en internationale evenementen. Cannes pakt dan ook groots uit met oud & nieuw! Dit jaar heeft de avond een speciaal thema, namelijk bioscoop. Dit jaar is het feest extra speciaal omdat het haar jubileum van 70 jaar festivals in Cannes viert! In de baai van Cannes zul je de prachtigste vuurpijlen de lucht in zien schieten. Zie het vuurwerk weerspiegelen in de Middellandse Zee samen met je partner, vrienden of gezin. Een speciale avond zal het zeker worden!

feu-artifice-31-decembre-we

Oud & nieuw in Nice

De hoofdstad van de Côte d’Azur wil natuurlijk in haar evenementen tippen aan die van Cannes. Een lastige opgave is het zeker! Na de aanslag op 14 juli bij het vuurwerk aan de boulevard, de vuurwerk show in Nice zal veel emotionele momenten met zich meebrengen. De stad adviseert dan ook om voor de vuurwerk show naar Cannes te gaan, 40 minuutjes verderop. Wel zijn er veel privé feesten georganiseerd die goede beveiliging met zich meebrengen. De meest bekende is wel het gala diner in het Casino Barriere de Ruhl aan de Promenade des Anglais. Geniet van een onvergetelijk diner, een prachtige show en ga al dansend het nieuwe jaar in op de dansvloer. Om dit feest zo exclusief mogelijk te houden moet je voor een kaartje wel wat over hebben. Maar dan heb je wel een oud & nieuw om nooit te vergeten!

reveillon-cabaret-poster

Oud & nieuw in Monaco

Bij Monaco denkt men al snel aan rijkdom en luxe. Dit is een terecht beeld van Monaco! Het duurste hotel ter wereld, l’Hôtel de Paris in Monte-Carlo, heeft een speciale avond georganiseerd. Vanaf 20:30 uur opent het hotel haar restaurants voor degene die de entree prijs kunnen missen. In de Salle Empire kun je terecht voor een 6 gangen diner met dansshows voor €815 per persoon. Ook het gedeelte genaamd Le Louis XV zal worden geopend voor een 8 gangen diner voor slechts €915 per persoon. Dan heb je wel een exclusief diner tussen goud en diamanten. Is deze prijs je iets te veel? Bezoek dan de kerstmarkt bij de Hercule haven van Monaco en geniet van gezelligheid, live muziek van DJ’s tussen 21:00 en 03:00 uur. Uiteraard zal er om middernacht een vuurwerkshow starten. Voor ieder wat wils dus, in Monaco!

schermafbeelding-2016-12-23-om-10-26-35

Wij wensen jullie een heel fijn en gelukkig nieuwjaar, of je nou in oud & nieuw in Zuid-Frankrijk of ergens anders op de wereld viert!

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Charme & Quality