Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Op naar de zon: Sardinië

Sardinië, de ideale vakantiebestemming voor zonliefhebbers. Het aangename subtropische, mediterrane klimaat zorgt ervoor dat de gemiddelde temperatuur in de zomer boven de 25 graden ligt. En met gemiddeld 10 zonuren per dag, weet je dat je hier goed zit!

Vakantie Sardinië = zon, zee en strand!

Een vakantie op Sardinië betekent dus: zon, zee en strand. Dit eiland staat namelijk bekent om haar prachtige stranden en helderblauwe water. Waar je ook verblijft op Sardinië, voor een mooi strand hoef je niet ver te zoeken. De favorieten zijn toch wel: Capo Coda Cavallo, Villa Simius en Chia. Maar… vergeet vooral niet zelf op pad te gaan. In het hoogseizoen kunnen de genoemde stranden behoorlijk druk zijn, maar gelukkig zijn er genoeg rustige baaitjes te vinden die ook prachtig zijn.

vakantie sardinië

En verder?

Naast luieren op het strand en genieten van de helderblauwe zee, wil je wellicht ook wel wat zien van het eiland. Ondanks de temperatuur is dit prima te doen. Aangezien het een eiland is, is er altijd een lekker zeewindje dat je hoofd koel houdt 😉 Er zijn tal van activiteiten die je kunt ondernemen tijdens je vakantie op Sardinië. Zo kun je verschillende archeologische opgravingen bewonderen, wandelen door het nationaal park La Maddalena-archipel, prachtige historische gebouwen bezichtigen en natuurlijk genieten van de heerlijke Sardijnse en/of Italiaanse keuken.

vakantie sardinië

Bestemmingen

Ben je enthousiast geworden en wil jij je aankomende vakantie vieren op dit heerlijke eiland? Neem dan vooral een kijkje op onze bestemmingspagina. Hier vind je prachtige bestemmingen voor jouw ideale zonvakantie. Ik zou zeggen: op naar de zon, op naar Sardinië!

vakantie sardinië

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Charme & Quality