Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De mooiste skybars in Lissabon

Afgelopen zomer heb ik een rondreis gemaakt door Portugal. De prachtige hoofdstad Lissabon mocht natuurlijk niet aan deze rondreis ontbreken. Voor een prachtig uitzicht over de stad gingen we niet alleen naar het kasteel boven op de berg, maar bezochten we ook een aantal skybars en geloof me: dat is iets wat je echt niet moet overslaan tijdens je bezoek aan Lissabon. In dit blog zet ik twee van de mooiste skybars in Lissabon voor je op een rij!

1. Skybar Lissabon, Hotel Tivoli

Omdat ik vaak met mijn huisgenoten naar Tivoli ga in Utrecht, sprak de naam van dit hotel me meteen aan. Een zeer luxe hotel, waar de meeste mensen niet in hun vrije tijdskleding rondlopen. Je kunt de lift nemen naar het dak van het hotel waar een prachtige lounge is. Je hebt zowel een binnendeel als een buitendeel, dus als het wat koeler wordt buiten kun je ook binnen van een hapje of drankje genieten. Tijdens onze zomeravond was het lekker warm, dus wij genoten van een drankje in de lounge buiten met heerlijke kussens. Vanaf hier had je uitzicht over heel Lissabon. De drankjes zijn wel vrij prijzig hier, dus hou hier rekening mee.

uitzicht Lissabon Skybar

2. Skybar Lissabon, Parking Garage Bairro Alto

Als je hier binnenstapt, denk je in eerste instantie dat het nooit wat voor kan stellen. Je loopt door een oude parkeergarage naar een lift waarvan je niet zeker weet of het wel slim is die te gebruiken, maar eenmaal boven verandert je beeld van de omgeving volledig. Je komt aan bij een prachtige, urban skybar met veel houten banken en een gezellige sfeer. Neem wel een vestje mee als je in de avond naar de bar gaat, want in Lissabon kan het ’s avonds flink afkoelen.

Wij kozen ervoor om beide skybars op één avond te bezoeken, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen bij één van beide te blijven hangen. Als je voor een luxe avondje wilt gaan met een luxe diner, kies dan voor de skybar van Hotel Tivoli. Ben je op zoek naar een skybar wat dichter bij het uitgaanscentrum van Bairro Alto, kies dan voor de skybar bovenaan de parkeergarage. Beiden zijn zeker de moeite waard!

Skybar Lissabon uitzicht

Ben je op zoek naar een vakantiebestemming in Portugal? Kijk hier eens naar ons aanbod. 

Als je meer wilt weten over de verschillende uitstapjes die je kunt maken in Lissabon, vraag het me dan gerust! 

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Charme & Quality