Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De mooiste huisjes aan het strand

Ben jij een echte strandliefhebber? Dan zit je op vakantie natuurlijk het liefst zo dicht mogelijk aan zee. Charme & Quality biedt verschillende luxe vakantiebestemmingen in Frankrijk en Italië waar je vanuit je bed binnen een paar minuten op het strand ligt. Ontdek hier dus de mooiste huisjes aan het strand!

Le Village des Amareyeurs – Nouvelle-Aquitaine

Dit vakantiepark met traditionele vissershuisjes ligt aan de westkust van Frankrijk. Je verblijft op het natuurrijke en makkelijk te bereiken eilandje Île d’Oléron. Er zijn fietsen te huur voor wie de omgeving wil verkennen en er is een ruim zwembad voor wie gewoon even lekker van de zon wil genieten.

Acqua Linda – Corsica

Een stuk zuidelijker liggen de vakantiewoningen van Acqua Linda. Namelijk op het bloemeneiland Corsica! Hier zit je direct aan een heerlijk zandstrand aan de oostkust van het eiland. Het park zelf is ook erg kindvriendelijk, met een speeltuin, kinderbad en animatie voor kinderen van alle leeftijden.

aan zee corsica

Residence Caposantandrea – Elba

Het eiland Elba ligt naast Corsica, vlak voor de kust van Toscane. Hier ligt het kleinschalige vakantiepark Caposantandrea, in de bekende baai van Capo Sant’andrea! Hier vind je de mooiste stranden tussen de bergen. In totaal zijn er slechts 8 appartementen op deze bestemming, waardoor er een gezellige sfeer hangt en je ook in alle rust aan het zwembad kunt genieten.

vakantiehuis elba

Paradiso – Le Marche

In de minder bekende, maar prachtige regio Le Marche in Italië kom je op camping Paradiso in een echt paradijsje terecht. Je kunt lopend een fijn strandje aan de Adriatische kust bereiken. Kies dus voor een echte Glamping vakantie in een stoere safaritent, ook leuk voor de kinderen!

vakantiehuis le marche

Villa Galati – Sicilië

Of kies voor een vakantie in het uiterste zuiden, op Sicilië! Residence Villa Galati ligt op 150 meter van het strand, niet ver van het stadje Taormina. Ontdek dus de Zuid-Italiaanse cultuur op deze kleinschalige residence.

vakantie sicilie

Bekijk voor meer vakantie inspiratie ook eens al onze bestemmingen aan zee.

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Charme & Quality