Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Luxe op vakantie? Huur een villa in Zuid-Europa

Alleen de naam ‘villa’ doet je hart als sneller kloppen, nietwaar? Er schuilt een hele wereld aan associaties achter, van luxe en onbezorgdheid. Dat is precies wat jij wilt op vakantie. En waar kun je beter een villa huren dan in Zuid-Europa? We zetten de voordelen voor je op een rij.

Het mooie leven in de zon

Zuid-Europa is het deel van ons continent waar we altijd met een beetje gezonde jaloezie naar kijken. Zij hebben immers zulke mooie plaatsen met altijd mooi weer… Gelukkig kun je daar tijdens je vakantie een stukje van meegenieten. Wist je dat Spanje meer dan 300 dagen met zon heeft per jaar? En dat geldt ook voor landen als Portugal, Italië en Griekenland. Geen wonder dat veel van onze landgenoten graag naar het zuiden trekken om daar hun welverdiende vakantie door te brengen. Kom maar op met die zon!

De voordelen van een villa

Als je wel eens in een hotel of appartement hebt geslapen, dan weet je ook meteen wat het nadeel daarvan is: er zijn andere mensen in de directe omgeving. Misschien heb je last van hun lawaai of hou je zelfs juist rekening met anderen door minder uitbundig te zijn. Villa’s zijn bijzondere vakantiehuizen die één ding boven alles bieden: privacy.

Een privézwembad is een echte luxe op vakantie, want je hoeft het water niet met andere vakantiegangers te delen. Ook zijn de strandbedden nooit bezet met handdoeken van anderen. Lekker spetteren? Je mag bommetjes doen zoveel je wilt, aangezien er geen andere gasten zijn die er last van hebben. En als je zin hebt in een naturistenvakantie zonder kleren, dan is er niemand die je tegenhoudt. Je eigen vakantievilla biedt je zo alle rust en ruimte om de vakantie te vieren op de manier die jij wilt.

De kans is groot dat je vakantievilla in Zuid-Europa ruimer is dan je woning in Nederland. Zo heb je de kans om jezelf voor te stellen hoe het leven zou zijn wanneer je zo’n luxe woning hebt. En, bevalt het een beetje?

Vakantievilla in Zuid-Europa

Foto van Pexels via Pixabay

Luxe vakantie, luxe verzekering

Ook als je luxueus op vakantie gaat, is het geen overbodige luxe om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Er kan immers altijd iets gebeuren onderweg of tijdens je verblijf. Het grote voordeel van een doorlopende reisverzekering is dat je er niet meer over na hoeft te denken voordat je vertrekt. Het is gewoon allemaal geregeld volgens de dekking die jij hebt gekozen. Dat is een fijne gedachte, want hierdoor hoef je er geen energie meer aan te besteden. En dat past prima bij een relaxte vakantie!

Ook verblijven in een vakantievilla in Zuid-Europa? Wacht niet langer en boek vandaag nog! 

Hou jij ook zo van luxe vakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

8

Villa Aia Vecchia di Montalceto

Familie Venendaal, 27 maart 2017

Gewoon super qua omgeving!

Het is daar gewoon super qua omgeving, uitzicht, vriendelijkheid gastvrouw, etc. Het een en ander is wat gedateerd en koelkasten, vaatmachines zijn aan vernieuwing toe. Hier wordt echter aan gewerkt. Maar al met al, wij hebben met 23 man een super vakantie gehad. Tips voor de omgeving: Sienna, Chiantigebied, etc.

Bezocht Villa Aia Vecchia di Montalceto in juli 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Charme & Quality