Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Griekenland

Griekenland kent een rijke geschiedenis en herbergt veel overblijfselen van de oude Grieken. Hier ontdek je dus een hoop over de bakermat van de Europese cultuur. Naast cultuur snuiven kun je genieten van verschillende natuurpanorama’s. Van gebergten en heuvels tot kustplaatsen met een uitgestrekt zicht over zee. Vergeet ook zeker niet van de culinaire traditie in Griekenland te genieten en probeer eens de echte gyros of mousaka.

Dit alles doe je natuurlijk vanuit een luxe vakantiewoning, zodat je ook lekker tot rust kunt komen tijdens je vakantie in Griekenland.

Luxe vakantiewoningen

Op Griekenland huur je een villa met privézwembad, een appartement met alles erop en eraan of juist een kamer of suite in een hotel, zodat alles voor je geregeld is. Zo vindt iedereen zijn of haar ideale verblijf in Griekenland bij Charme & Quality.

Fijn is om tijdens je vakantie goed te kunnen ontspannen, op het strand of aan het zwembad. ’s Avonds kun je heerlijk uit eten in het restaurant bij je hotel of kook je zelf in de uitgebreide keuken van je villa of appartement. Na een uitstapje kom je terug op je eigen plekje in Griekenland, hiervoor selecteerden wij de mooiste verblijven. De eilanden zijn een populaire plek om een vakantie in Griekenland door te brengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantie op Corfu, Rhodos, Kreta, Lefkas, Zakynthos of Ithaka?

Vakantie op een eiland

De eilanden van Griekenland bieden zon, zee, strand, mooie dorpen en prachtige natuur. Wat wil je nog meer op vakantie! Kreta, Rhodos en Corfu zijn wat grotere eilanden waar je met een huurauto leuke steden en dorpen kunt ontdekken. Lefkas, Zakynthos en Ithaka zijn wat kleinere eilanden, waar het goed vertoeven is aan het strand, maar ook in de (hoofd)steden. Lees meer handige info en to do tips over de Griekse eilanden en bereid je voor op jouw vakantie.

Bezoek de ruïnes van oude Griekse nederzettingen, breng een aantal dagen door op de paradijselijke stranden en geniet vooral van de zon en natuur om je heen. Ook leuk is om een boottocht tussen verschillende Griekse eilanden te maken.

Populaire bestemmingen

Charme & Quality