Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Côte d’Azur

Een luxueuze strandbestemming

Wil je ook de luxe sfeer proeven van de Côte d’Azur? Deze Franse kustlijn staat al tientallen jaren bekend als een geweldige vakantiebestemming, met azuurblauwe baaien en prachtige stranden. Aan de Côte d’Azur vind je bovendien luxueuze wereldsteden als Saint Tropez, Cannes en Nice. Het is zeker aan te raden om vanuit het comfort van een vakantiehuis de Côte d’Azur te verkennen. Je kunt dan genieten van het fantastische landschap en flaneren over de boulevards van de vele leuke steden en plaatsjes in de omgeving. Zoek nu je vakantiehuis, vakantiepark of villa aan de Côte d’Azur uit bij Charme & Quality!

Je vakantiehuis aan de Côte d’Azur

De Côte d’Azur heeft een prachtig divers landschap, met vakantieparken op de mooiste rurale locaties. Uiteraard heeft de streek schitterende baaien, stranden en eilandjes, maar ook in het achterland is de natuur adembenemend. Hier vind je watervallen, grotten, bossen en ook de Franse Alpen. De canyonstelsels van de Gorges du Verdon en de Gorges du Loup zijn ook aanraders, net als het natuurgebied genaamd de Étangs de Villepey en het Parc National du Mercantour. Vanaf het vakantiepark kunt je heerlijk wandelen of fietsen in de mooiste delen.

Wie kiest voor een vakantiepark in deze regio, kiest voor luxe. Niet alleen is dat de sfeer die de regio uitstraalt, met haar azuurblauwe water, prachtige omgeving en tropische temperaturen. Ook je vakantiehuis draagt bij in dit gemak. Hier geniet je namelijk van privacy in ruime mate, maar kun je ook genieten van de voorzieningen van het park. Neem bijvoorbeeld niet alleen een duik in de Middellandse Zee, maar ook in het zwembad! ’s Avonds kun je heerlijk dineren in het restaurant met een glas goede wijn uit de streek natuurlijk.

De sfeer van de Côte d’Azur

Plaatsen als Saint Tropez en Cannes staan bekend als populaire verzamelplaatsen voor artistiekelingen en de rijke elite. Bekende kunstenaars zoals Matisse en Marquet hebben rondgelopen in deze delen van de Côte d’Azur, en ook beroemdheden zoeken vaak hun heil in dit prachtige stukje Frankrijk met haar fantastische stranden en rijke cultuur. Wil jij ook geïnspireerd worden door alle allure? Ontdek dan dit mooie gebied vanaf jouw ideale vakantiepark aan de Côte d’Azur!

Bestemmingen aan de Côte d'Azur

Steden aan de Côte d'Azur

Charme & Quality