Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Frankrijk

La douce France

Dat Frankrijk een zeer geliefd vakantieland is zal geen verrassing zijn. Jaarlijks trekken vele Nederlanders naar de mooiste streken van dit land, zoals de Franse Rivièra in de Provence en het heerlijk zonnige zuiden. Het is zeker een aanrader om vanuit het comfort van een leuk vakantiepark Frankrijk en haar veelzijdigheid te verkennen. Ons aanbod hier bestaat voor een groot deel uit kleinschalige vakantieparken en residences. Je geniet van de centrale voorzieningen zoals een zwembad en een lokaal restaurant. Daarnaast heb je ook de privacy van je eigen vakantiewoning. De meeste bestemmingen in Frankrijk zijn sfeervolle, kleinschalige vakantieparken met karakteristieke vakantiewoningen en villa’s, alle met zwembad.

De voordelen van vakantiehuizen in Frankrijk

Het mooie aan een kleinschalig vakantiepark in Frankrijk is dat het veelal prachtig gelegen is. Natuurlijk middenin de Franse natuur en met een goede ligging ten opzichte van leuke steden en allerhande bezienswaardigheden. Door te verblijven op een vakantiepark of residence kun je gemakkelijk de natuur in voor een heerlijke wandeling of een fietstocht en bovendien cultuur snuiven in de leukste plaatsjes van Frankrijk. Er zijn bovendien vele verschillende soorten Franse vakantiewoningen. Als je graag een luxe verblijf wilt zijn er vakantiewoningen met een zwembad. Maar er zijn ook vele simpele en rustieke vakantiewoningen op een vakantiepark. Je geniet vaak optimale privacy in je woning maar heeft tevens het gemak van de centrale voorzieningen.

Waar staat je kleinschalige vakantiepark in Frankrijk?

In het hele land vind je mooie kleinschalige vakantieparken. Daarom is het handig om voordat je op zoek gaat naar je perfecte vakantiewoning te beslissen welke regio van Frankrijk je wilt bezoeken. Echte levensgenieters kunnen bijvoorbeeld naar de Provence of Bourgogne, om te proeven van het echte ‘Bourgondische leven’. De Côte d’Azur en de Atlantische kust zijn erg populair onder liefhebbers van zon- en strandvakanties en mensen die graag grote steden verkennen zullen zich goed vermaken in de omgeving van de wereldstad Parijs. Of wat dacht je van bijzonder Corsica? Er zijn vele opties voor een heerlijke vakantie op een vakantiepark in Frankrijk! Welke regio je ook kiest, je bent zeker van een overheerlijke keuken, de heerlijke geur van vers stokbrood, goede kazen, de beste wijnen en verrassende streekgerechten. Geniet!

Populaire gebieden

Languedoc-Roussillon

Languedoc-Roussillon

  • De Franse Zuidoost-kust
  • Bekijk de druipsteengrot l’Aven Armand
  • Bezoek middeleeuwse stad La Cité
Côte d’Azur

Côte d’Azur

  • De Franse Zuidoost-kust
  • Ga canyoning in de Gorges du Verdon
  • Bezoek het luxueuze Saint-Tropez
Corsica

Corsica

  • Eiland midden in de Middellandse Zee
  • Bewandel één van de vele routes
  • Bezoek de stad Ajaccio

Charme & Quality